• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Heynckes nuk mundet ta imagjinojë Wengerin në një tjetër skuadër

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

mosdksdsdsds-300x168.jpg

Trajneri francez sot bëri të ditur se në fund të sezonit do të largohet nga Arsenal, pas qëndrimit 22 vjeçar.

Heynckes ka përshëndetur karrierën e lavdishme të Wenger te skuadra nga Londra, teksa ka shtuar se trajnerin 68 vjeçar nuk mund ta sheh duke e stërvitur një tjetër skuadër.

“Para se gjithash duhet thënë se ai ka kompletuar një karrierë madhështore si trajner në Angli dhe Francë”, ka deklaruar Heynckes në konferencë për shtyp te Bayerni.

“Ai ka arritur shumë suksese dhe ekipet e tij kanë luajtur një futboll tërheqës. Është një nga trajnerët më të mirë në futbollin evropian”.

“Nuk e di nëse ai dëshiron ta bëjë akoma këtë punë, por unë nuk mund ta imagjinoj. Aktualisht, ai nuk ka nevojë më shumë për këtë. Ka pasur një karrierë të jashtëzakonshme”./Lajmi.net/

Back
Lartë