• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Hëna ......

...

Kontributor
LV
0

Hëna ......​

Mbreme po shikoja hënën dhe me erdh ne mendje çfare mendoni kur shikoni henen?

ju vin mendime te bukra...te keqija...aludoni...mendoni...apo thoni nje deshire ?

36070281cb05659ab9f2699388c4f2a0.jpg

Ja t'ju lexoj nje herë .....

Hëna ......​

Mbreme po shikoja hënën dhe me erdh ne mendje çfare mendoni kur shikoni henen?

ju vin mendime te bukra...te keqija...aludoni...mendoni...apo thoni nje deshire ?

View attachment 111436

Ja t'ju lexoj nje herë .....
Nga sa te kam lexuar ti Hena, je vertet me bote shpirterore me te madhe nga emri qe ke

Kur shoh hënën ma kujton vetën, sa lartë jam në krahasim me ata të pavlerë, të paedukatë, të paskrupullt, të pamend, të paaftë, të padejnë dhe të mjerë, të shkretë, të trash, të vegjël në vogëlsinë e tyre... Pa asnjë arritje në jetë e tyre, të ndyrë nga goja, në zemër e në shpirt. Më kujton sa larg mund të shkojë egoja e dikujt e sa poshtë IQ-ja e të njëjtit. Këtë ma kujton hëna, ajo është e bukur, është lartë nga pisllëqe, shkëlqen pavarësisht atyre llomotitësve të ndyrë që ndriçohen me dritën e saj. Që provojnë ta pështyjnë e pështyma i kthehet fytyrave të tyre të ndyra...

Kur shoh hënën ma kujton vetën, sa lartë jam në krahasim me ata të pavlerë, të paedukatë, të paskrupullt, të pamend, të paaftë, të padejnë dhe të mjerë, të shkretë, të trash, të vegjël në vogëlsinë e tyre... Pa asnjë arritje në jetë e tyre, të ndyrë nga goja, në zemër e në shpirt. Më kujton sa larg mund të shkojë egoja e dikujt e sa poshtë IQ-ja e të njëjtit. Këtë ma kujton hëna, ajo është e bukur, është lartë nga pisllëqe, shkëlqen pavarësisht atyre llomotitësve të ndyrë që ndriçohen me dritën e saj. Që provojnë ta pështyjnë e pështyma i kthehet fytyrave të tyre të ndyra...

Edhe sa modest je ??

• Kiss
Reactions: A2.
Edhe sa modest je ??
ti mos më ik, po të pres tek ajo tema tjetër... për ty kam shumë respekt je bro i mirë ?

ti mos më ik, po të pres tek ajo tema tjetër... për ty kam shumë respekt je bro i mirë ?

E kam ne mendje ate...po kam pertuar ?
Do te vi pergjigja me patjeter.

Respekti eshte reciprok vella.

• Përqafime
Reactions: A2.
Wow

Une henen e kam frymezim , qetesi shpirti... kur shof henen mendoj se dashuria e vertet eshte gjithmone me vuajtje e shpesh e pamundur, si hena me diellin ???

Une henen e kam frymezim , qetesi shpirti... kur shof henen mendoj se dashuria e vertet eshte gjithmone me vuajtje e shpesh e pamundur, si hena me diellin ???
me i fjal ti e do heneenn dhe ajo ty :p

Hena

Diku ne erresire po arri te shoh pakez drite.
Ajo eshte hena lozonjare qe i ka marre driten diellit.
Dhe ashtu e deshperuar kerkon te kete sadopak merite.
Me endrren se mund ti ndriçoje dhe ajo rrugen qiellit.
Befas per nje cast nisa ta besoj.
Ajo thelle brenda meje diçka me kujton.
Tashme i mbrekulluar nis per nje kohe te gjate ta veshtroj.
Perballe meje shfaqet e gjitha si te ishte nje vizion.
Arri ta kuptoj se eshte padyshim nje rimesherim i diellit.
Dhe ashtu si nje perendim qe sjell fundin ajo ndriçon nje rifillim.
Ne syte e saj pasqyrohet e tere ajo kaltersi e qiellit.
E ndër ate pafundesi aq te madhe duket sikur mbush gjithe zbrazetine.
Nganjehere e urrej largesine kaq shume.
Ajo ndodhet atje larg, ne nje udhe pafund.
Por rrotull meje aromen e saj me sjell era.
E si per dreq imazhin e saj merr hena..
Vazhdoj ta shoh vazhdimish i mbrekulluar.
E qielli duket si faqja e nje abumi me foton e preferuar.

Back
Lartë