Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nga sa te kam lexuar ti Hena, je vertet me bote shpirterore me te madhe nga emri qe keHëna ......
Mbreme po shikoja hënën dhe me erdh ne mendje çfare mendoni kur shikoni henen?
ju vin mendime te bukra...te keqija...aludoni...mendoni...apo thoni nje deshire ?
View attachment 111436
Ja t'ju lexoj nje herë .....
Nga sa te kam lexuar ti Hena, je vertet me bote shpirterore me te madhe nga emri qe ke
Ty HERA forumi te ka ne flete nderi....Jo une s'jam hëna jam hera ??
Ju falenderoj por me lejo te te them ja pergjigju temes çfarë mendon kur sheh hënënTy HERA forumi te ka ne flete nderi....
Kur shoh hënën ma kujton vetën, sa lartë jam në krahasim me ata të pavlerë, të paedukatë, të paskrupullt, të pamend, të paaftë, të padejnë dhe të mjerë, të shkretë, të trash, të vegjël në vogëlsinë e tyre... Pa asnjë arritje në jetë e tyre, të ndyrë nga goja, në zemër e në shpirt. Më kujton sa larg mund të shkojë egoja e dikujt e sa poshtë IQ-ja e të njëjtit. Këtë ma kujton hëna, ajo është e bukur, është lartë nga pisllëqe, shkëlqen pavarësisht atyre llomotitësve të ndyrë që ndriçohen me dritën e saj. Që provojnë ta pështyjnë e pështyma i kthehet fytyrave të tyre të ndyra...
ti mos më ik, po të pres tek ajo tema tjetër... për ty kam shumë respekt je bro i mirë ?Edhe sa modest je ??
ti mos më ik, po të pres tek ajo tema tjetër... për ty kam shumë respekt je bro i mirë ?
WowKur shoh hënën ma kujton vetën, sa lartë jam në krahasim me ata të pavlerë, të paedukatë, të paskrupullt, të pamend, të paaftë, të padejnë dhe të mjerë, të shkretë, të trash, të vegjël në vogëlsinë e tyre... Pa asnjë arritje në jetë e tyre, të ndyrë nga goja, në zemër e në shpirt. Më kujton sa larg mund të shkojë egoja e dikujt e sa poshtë IQ-ja e të njëjtit. Këtë ma kujton hëna, ajo është e bukur, është lartë nga pisllëqe, shkëlqen pavarësisht atyre llomotitësve të ndyrë që ndriçohen me dritën e saj. Që provojnë ta pështyjnë e pështyma i kthehet fytyrave të tyre të ndyra...
me i fjal ti e do heneenn dhe ajo tyUne henen e kam frymezim , qetesi shpirti... kur shof henen mendoj se dashuria e vertet eshte gjithmone me vuajtje e shpesh e pamundur, si hena me diellin ???
Ehe ahhahaame i fjal ti e do heneenn dhe ajo ty![]()
?