• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Help!

Keshtu japin ato kot pa lidhje
Edhe une kisha ban e nuk e di pse.
Mbase stafi eshte shume i kualifimuar dhe parashikom sherret e problemet. Prandaj rrezik merin masa paraprakisht para se ato te ndodhin
Shife kte ca thot tani ??
Me cilin ip je fut o Hamshor, nese je me vod e me abc keto probleme kan te gjith sepse ipet nuk rrine te njejta ju ndahen kujt do ne shqiperi

Shife kte ca thot tani ??
Me cilin ip je fut o Hamshor, nese je me vod e me abc keto probleme kan te gjith sepse ipet nuk rrine te njejta ju ndahen kujt do ne shqiperi
Keto ip jan o shefi po jepini drejtim se nuk kemi faj ne qe shajn te tjeret. Une u futa me uzer name tim e nuk kam pse te dal me ban

Back
Lartë