Pise mi hahahaahhahyaayaya pupupupu c paske qeneqyqja jo lesh e kokes jo???????? thuj lesh e vidhit????????????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pise mi hahahaahhahyaayaya pupupupu c paske qeneqyqja jo lesh e kokes jo???????? thuj lesh e vidhit????????????????
?????????? epo lesh tj ska??????? app ka???????????Pise mi hahahaahhahyaayaya pupupupu c paske qene![]()
Vidhi a eshte nje pem me sa duket kshtu kam degjuar apo gabohem hmmmm.qyqja jo lesh e kokes jo???????? thuj lesh e vidhit????????????????
Hahahahayaa ika me mire se na prishet fare nga fjalori taramele jo jo nuk ishte peme n kete mhb hahahahaahahahaaVidhi a eshte nje pem me sa duket kshtu kam degjuar apo gabohem hmmmm.
po nje peme eshte po @Lei shkon menja per keq pise mi???????????????????Vidhi a eshte nje pem me sa duket kshtu kam degjuar apo gabohem hmmmm.
pem esht pse thu nuk aa?????????????????????Hahahahayaa ika me mire se na prishet fare nga fjalori taramele jo jo nuk ishte peme n kete mhb hahahahaahahahaa
?Hey a di cfare as me rruhet sheli hic se ca mendon ti![]()
![]()
po perdoret per djeg'je ..Vidhi a eshte nje pem me sa duket kshtu kam degjuar apo gabohem hmmmm.
??Kur te fitosh urrejtjen ...timee....duhet te mbrohesh ?
Hahahahahahahahahahej e di cka vjen cjapi ke kasapi
cit. @centos
???????Hahahahahahahahaha
?