sa dashnore ke?A duhet me guxu me u oergjigj e ckaje me u oergjigj se ktu vec pytje spaska… apo keni nis si don kishoti fol i me mullit eres![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sa dashnore ke?A duhet me guxu me u oergjigj e ckaje me u oergjigj se ktu vec pytje spaska… apo keni nis si don kishoti fol i me mullit eres![]()
Para apo mas buke?sa dashnore ke?
keq puna lolPara apo mas buke?
Po diten e pare qe kam lind me plaken time… pastaj per dashurin e dyt dhe te trete u desh me prit 32 vjet per te dyten e 34 per te treten we jan gocat e mia
ap smu prgjPo diten e pare qe kam lind me plaken time… pastaj per dashurin e dyt dhe te trete u desh me prit 32 vjet per te dyten e 34 per te treten we jan gocat e mia
Pse keq ri… ne kohet moderne o bo keq per burra e un mundohem me mbajt burrerin ne nivele tlaeta.. se jan ba burrat me vatha e me gjinakeq puna lol
Kam 3 dashuri nenen time e dy vajzat e miaPr
ap smu prgj![]()
Prap smu prgj joKam 3 dashuri nenen time e dy vajzat e miame shqip ska ku shkon
![]()
Aha ti thu me u dashuru me gra qe skena lidhje gjaku… jo asiherPrap smu prgj jo
Do t dashurohesh?Aha ti thu me u dashuru me gra qe skena lidhje gjaku… jo asiher![]()
Jo jam mire sikur jamDo t dashurohesh?
Jo se do m han dhe mu pilafin pastajJo jam mire sikur jamaktualisht skam ankesa pse do tme propozosh?
U japim nga imi mos kesh shpenximeJo se do m han dhe mu pilafin pastaj![]()
Ok msusi franDo hapet një tem për seksologjiket
Shumeeee@Kiddo sa lek prish cdo muaj me ato qe porosit![]()