• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Guardiola ka një mesazh për Mourinhon dhe Man Utd

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

19-6-300x169.jpg

Pep Guardiola ka një porosi për rivalin e madh të Premierligës, Manchester United.

Menaxheri i Manchester Cityt ka thënë se nëse do të ishte në pozitë të rivalit, nuk do të dorëzohej në garë për titull në Premierligë.

“Jo, nuk mendoj. Kjo nuk do të ndodhë”, u shpreh Guardiola për “Sky Sports”.

“Në futboll dhe në sport gjithçka mund të ndodhë. Ju jeni të mirë sot, por nesër mund të jeni më të këqij. Ne luajmë në çdo ndeshje me ndjenjën se e dimë çfarë duam të bëjmë. E di se epërsia prej 15 pikësh është mjaft e madhe. Është e njëjta prej gjashtë ndeshje më parë”, u shpreh ai, përcjell “lajmi.net”.

“Gjëja kryesore është ta ruajmë përqendrimin. Në përvojën time kam mësuar se duhet të jeni të përgatitur për gjithçka”, theksoi Guardiola. /Lajmi.net/

Back
Lartë