• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Gruas puthi buzën,por jo gjuhën!

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Si e kuptoni kete thenie?
Cfare kane dashur te thon te "vjetrit" me kete shprehje?
Une mendoj se kane dashur te thon:
Gruas puthi buzen ne siperfaqe, por ler nje hije misteri midis te dyve dhe mos i puth gjuhen (ne kuptimin letrar), ne kete menyre ruhet nje fare distance midis te dyve qe mban gjalle lidhjen, ose thjesht per te mbajtur seriozitetin prej burri.

Personalisht jam kunder te dy interpretimeve, po duke patur parasysh mentalitetin qe ka pas ekzistuar dhe qe ekziston jane dy interpretime shume te mundshme.

Si e kuptoni kete thenie?
Cfare kane dashur te thon te "vjetrit" me kete shprehje?
Une mendoj se kane dashur te thon:
Gruas puthi buzen ne siperfaqe, por ler nje hije misteri midis te dyve dhe mos i puth gjuhen (ne kuptimin letrar), ne kete menyre ruhet nje fare distance midis te dyve qe mban gjalle lidhjen, ose thjesht per te mbajtur seriozitetin prej burri.

Personalisht jam kunder te dy interpretimeve, po duke patur parasysh mentalitetin qe ka pas ekzistuar dhe qe ekziston jane dy interpretime shume te mundshme.
Do ket pas gru llapazone ai qe e ka thon kte shprehjen ?

Ndersa nese duam ta kuptojme gjuhen ndryshe, atehere eshte gjuha e gruas, menyra si flet, si kupton etj. Mos ja puth gjuhen, mos i shko shume per shtati se t'ha dreqi :D

Ndersa nese duam ta kuptojme gjuhen ndryshe, atehere eshte gjuha e gruas, menyra si flet, si kupton etj. Mos ja puth gjuhen, mos i shko shume per shtati se t'ha dreqi :D
Ishe me mire te versioni i pare ?

Ishe me mire te versioni i pare ?

Po, sepse duke e lexuar, tngjallet imagjinata :p

Tek versioni i dyte as qe don t'jete ashtu :p

Back
Lartë