• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Griezmann zbulon të ardhmen e tij

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

nsnsnsnsnsnsn-300x180.jpg

Një deklaratë e tij e bërë ditë më parë, ka sjellë shumë spekulime për të ardhmen e tij te skuadra nga Madridi.

Por, këto thashetheme janë hedhur poshtë nga reprezentuesi francez, që në janar me Diego Costan dhe Vitolon në skuadër, beson te rikthimi i Atleticos sa më lartë që është e mundur në tabelë.

“Ishte zgjedhja ime për të qëndruar te Atletico, nuk më vije keq për asgjë”, ka deklaruar Griezmann.

“A do të largohem në janar? Jo, atëherë na bashkohem Diego Costa dhe Vitolo, dhe do të luftojmë ta sjellin skuadrën sa më lartë në tabelë”, ka shtuar ai./Lajmi.net/

Back
Lartë