• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Gjysma tjetër...

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Cili eshte shpjegimi i gjysmes tjeter?

A existon vertet lidhja shpirterore midis
Dy njerezve?
E keni provuar ndonjihere kete prani?

I kam inot disa lojera sidomos qe luhen kot:
Robi nje gje qe e ndjen,duhet ta thote ose se paku ta pranoj. Eshte problem i madh per brezin tone.
Me duket se,si cenim i egos time te jem ne nevoje per dike,e megjithate kjo eshte apsolutisht,ndjenja
Me fisnike ne bote.
Eshte gje e mire te gjesh gjysmen tjeter(po pate fatin) dhe ne rast se te ndodh ta gjesh,dhe te ndihesh i/e pa plote pa te,mos ha inat me veten
Dhe mos mbaj krenari por,vetem shko dhe kerkoje deri sa,dy gjysmat te bashkohen.

lidhjen shpirterore o djal i dashur edhe sesht gjithcka vetem seksi jalla jalla cjeni

o vdeksha une se lexoj temat fare shof komst e shkuj prz stallem skm arsye qe te genjejej edhe po ms te isha sekuptoj nrm qe doe thoja nuk esht turp as te jesg as mow te jesh e virgjer

Poo.
Gjysma tjeter nuk esht 1person qe esht identik me ty.
Gjysma tjeter esht e kunderta jote,edhe pse e kunderta jote serish shkoni mir me njeri-tjetrin.
Eh gjysma tjeter.

Të gjithë e kanë gjysmën tjetër.
Dikush e gjen më shpejt e dikujt i vjen më vonë në jetë.

Verges es nie ...... ihre ist meine halb

Back
Lartë