• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Gjuetia me shume fat apo zotësi ?

Fiks varet per cfare gjuetie e ke fjalen,??
Nese e ke fjalen per gjueti kafshesh nese i qellon me arem duan shenjester te mire,,nese peshkim do shume durim ??
(Durim +shenjester) zotesi ?
Nese e ke fjalen per gjueti shtrigash (pardon femrash) do cik zotesi dhe cik fat,,,zotesi te gjesh fjalet e duhura dhe fat te jesh ne humor te mire kur ti thuash ??

Fiks varet per cfare gjuetie e ke fjalen,??
Nese e ke fjalen per gjueti kafshesh nese i qellon me arem duan shenjester te mire,,nese peshkim do shume durim ??
(Durim +shenjester) zotesi ?
Nese e ke fjalen per gjueti shtrigash (pardon femrash) do cik zotesi dhe cik fat,,,zotesi te gjesh fjalet e duhura dhe fat te jesh ne humor te mire kur ti thuash ??
Sa i pafat ndihem une. 3 dite kam qe tgjuj po spo tkap dot. ?

Sa i pafat ndihem une. 3 dite kam qe tgjuj po spo tkap dot. ?
A me rafte pika mua qe u lodhe ti,,,,ska gje lodhu dhe cik ???se duke u mare me mua po te vete radha gocave uhhhhu nga ketu deri ketu ???

Duhet tkesh fat si @Imp4ct sen sben ?po shum e gjujn gocaat???
Qe ta kuptosh dhe ti. Krejt kto qe me permendin mua ne publik e bejne me bo fiksimat e vet xheloza. Paku ae ben shaka o i pa rrezikshem. Ruju atyre qe rrine urte. ?
A me rafte pika mua qe u lodhe ti,,,,ska gje lodhu dhe cik ???se duke u mare me mua po te vete radha gocave uhhhhu nga ketu deri ketu ???
Ku jane aman?

Qe ta kuptosh dhe ti. Krejt kto qe me permendin mua ne publik e bejne me bo fiksimat e vet xheloza. Paku ae ben shaka o i pa rrezikshem. Ruju atyre qe rrine urte. ?

Ku jane aman?
Nga ketu ketu thash un ???

Back
Lartë