Korrigjo,korrigjim=Correction ?Korregjo !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Korrigjo,korrigjim=Correction ?Korregjo !
Korregjo , mos repliko me , ose pyet ndonje qe e njeh Shqipen me mire se mua dhe ty . ?Korrigjo,korrigjim=Correction ?
Nese fjalori i gjuhes shqipe eshte gabim,atehere kerkoj falje ? por nese ti je gabim pres te kerkosh falje ?Korregjo , mos repliko me , ose pyet ndonje qe e njeh Shqipen me mire se mua dhe ty . ?
Une spara kerkoj falje , sjam tu hap fjalorin tani ( e kam ne shpi te 1985 , Shqip - Shqip ) ama nese ti kembngul : une besoj dhe te them flm qe me ‘korrigjove’ . ???Nese fjalori i gjuhes shqipe eshte gabim,atehere kerkoj falje ? por nese ti je gabim pres te kerkosh falje ?
Te lutemUne spara kerkoj falje , sjam tu hap fjalorin tani ( e kam ne shpi te 1985 , Shqip - Shqip ) ama nese ti kembngul : une besoj dhe te them flm qe me ‘korrigjove’ . ???
Zysh eshte kjo?Senso ta prishi zysha temen ??
Rendesi ka covidi, perqafohuni pa frikeE kam bere per Covid ama jo per Influenzen ??
Po zysh gjuhe-letersie edhe kinge ?Zysh eshte kjo?
Hallall le ta prishePo zysh gjuhe-letersie edhe kinge ?
Fiks ??Hallall le ta prishe
E ndrroj e bej dallaveret e dites ??
Vertet ka ndonje teme tille?Fiks ??
??Rendesi ka covidi, perqafohuni pa frike