• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Gigi Buffon zbulon tre lojtarët më të mirë me të cilët është përballur gjatë karrierës së tij

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

Screenshot_3-3-401x281.jpg
Duket se Gianluigi Buffon nuk e ka vendosur ende nëse do të pensionohet nga futbolli pas një karriere të jashtëzakonshme në fund të sezonit.Portieri legjendar po i afrohet fundit të vitit së 23-të si lojtar senior në futboll si pjesë e klubeve Parma dhe Juventus.Buffon më herët kishte thënë se do të pensionohej, përveç nëse Juve nuk e fiton Champions Leaguen.Natyrisht, ”Zonja e Vjetër” u eleminua nga kompeticioni në çerek-finale pasi shkaktoi një penallti të vonshme kundër Real Madridit – diçka që e mërziti tejmase Buffonin, me këtë të fundit që u përjashtua me të kuq për shkak të protestave.

Por vetëm sepse Juve nuk do ta fitojë Champions Leaguen, nuk nënkupton domosdoshmërisht se Buffon do të pensionohet.Eleminimi i Juves nga Champions League u përshkua edhe me eleminimin e Italisë nga pjesmarrja në Kupën e Botës.

Në fakt, disa mund të thonë se ai është portieri më i madh i të gjitha kohëve.

Por cilët janë lojtarët më të mirë kundër të cilëve ka luajtur gjatë karrierës së tij?

Epo, kur u pyet për këtë, Buffon menjëherë përmendi tre emra.

”Jam ndeshur me emra të mëdhenj, nuk mund t’i mbaj mend të gjithë por Messi, Cristiano dhe Ronaldo janë ndoshta tre më të mirët të cilët më kanë sfiduar gjatë karrierës,” u përgjigj Buffon.

Back
Lartë