• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Gënjeshtra me e besueshme që keni thëne/marrë.

Ika njehere se kam per te mesuar.. Pas 10 minutash e shoh duke pi kafe..

Genjeshta qe me kane thene: jam e pasur!
Genjeshtra qe kam thene: jam i varfer! ?

Gënjeshtër që më kanë thënë : Çdo gjë që flasim , do ngelet këtu mes nesh , duke treguar që s'jam kështu e ashtu ,, mbas gjysëm ore , i lexon po fjalët e tua nga dikush tjetër :oops:
Ehhh , nevoja për vëmëndje xD

Kam genjy gjithmon per moshen teme. Kam shtu gjithmon vite qe te mbaj larg njerzit ( e kam fjalen per rrjetet sociale )
O kacerube shto sa dush vite se ma shume te afrohen...vena sa ma e vjeter aq ma e mire asht ????

Nuk flas me asnje tjeter!:D

sme kane genjyer fare...keto kohe dobet :p

e kush ska marre genjeshtra aman , po aq e kemi thene
Bej sikur nuk kuptoj, bej sikur nuk genjej...e ja kshu shkon kjo histori
Ne ato maja rripa rripa , njehere ma hipe , njehere ta hipa

??????????

Weeee genjeshter mi ishte se me cmene
Ok pra tema
Te dua srri dot pa ty je cdo gje qe kam dhe ste largoj kurr nga vetja ime
Cigare

Asnjera e as tjetra , ne pergjithesi ruaj/mbaj limitin e duhuR mes dy gjithe paleve ?

@Zana kjo qe sapo the mos ka te bej me trekendshin e bermudes?
Po mduket si ekuacion i pa zgjidhur

Back
Lartë