Gz gz u mor veshShoku i koles pra jam????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gz gz u mor veshShoku i koles pra jam????
ishe ti me origjin tamom tamom ??? na bulqiza apo na burreli ??Gz gz u mor vesh
Ore jam aldi nga durresi mer jetoj birmingham ?Na
ishe ti me origjin tamom tamom ??? na bulqiza apo na burreli ??
????Flash : zbulohet piranida e pastrimit te parave te paligjshme ne nje tender fantazem ku @Sy-kaltra dhe @CARLI pastronin parat e vjedhura nga njerzit kta krijuan nje kompani pizhamat ku ne fakt kta pastronin parat ne ket zbulim ishte dedektivia @DuQe ajo nuhati tregun e zi ku kta mernin pizhamat cineze dhe i i venin pullat turke ose zvicres mir po ky komplot u godit nga agjentia @DuQe dhe mbeten te arrestuar @Sy-kaltra por @CARLI esht arratisur nuk dihet locationi per momentin .
Operacioni kishte titullin jeta funit me ne krye agjente @DuQe .
Per NETEDY.COM CARLI LONDON ✌✌
E mo dhe ti si ben sikur sje ??? te kam super kriminele un ty ?????@CARLI kriminel mbone ????
Jojo un kriminele jo un nimoj vec me fshe njerin ?E @Dolce esht pak kriminele pak sa ka fut njeren kemb ne kompanin pizhamat ??????
???Jojo un kriminele jo un nimoj vec me fshe njerin ?
??????Flash : @The_Joker kapet ne tentaviv per ngacmim seksual ndaj @Sy-kaltra por me ishte dhe @Dolce ku kjo i ka ren me takat qe kishte ne kok @The_Joker ne tentavi per ti shpetu maniakut aty pran qellon @CARLI duke i dhen nje ndihm gocave mirpo @The_Joker nuk e ndali me aq sa vajzat vendosen te shkonin ne komisariat per denancim dhe ky i fundit u fsheh ne chat pritet te gjejet nga forcat e rendit dhe te arrestohet sa me shpejt maniaku ..
Mos befshi hajer ?Flash : @The_Joker kapet ne tentaviv per ngacmim seksual ndaj @Sy-kaltra por me ishte dhe @Dolce ku kjo i ka ren me takat qe kishte ne kok @The_Joker ne tentavi per ti shpetu maniakut aty pran qellon @CARLI duke i dhen nje ndihm gocave mirpo @The_Joker nuk e ndali me aq sa vajzat vendosen te shkonin ne komisariat per denancim dhe ky i fundit u fsheh ne chat pritet te gjejet nga forcat e rendit dhe te arrestohet sa me shpejt maniaku ..
???Mos befshi hajer ?
As e njoh fare ..
Nuk flas pa pranie e avokates ?