Na myten Mercedesat AMG tu ec me 36 k/h, ka plas tongerlliku modh.S ke faj ... ka pasur punime ne rruge . S kishin faj katnaret e shkrete??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na myten Mercedesat AMG tu ec me 36 k/h, ka plas tongerlliku modh.S ke faj ... ka pasur punime ne rruge . S kishin faj katnaret e shkrete??
Mercedesat vuuu ketu... po shigjeta e karburantit nuk e kalon kurre vijen e kuqe?Na myten Mercedesat AMG tu ec me 36 k/h, ka plas tongerlliku modh.
I gufo zemra atij te stacioni i pompimit kur i thot ai robi qe mi hudh 5mij lek sa te shkoj deri tek dyqoni bukesMercedesat vuuu ketu... po shigjeta e karburantit nuk e kalon kurre vijen e kuqe?
Ore po qe me eshte bere edhe mua refleks. Edhe pse e kam karburantin pa lek, sikur me jeo nje ndjesi te vecante ai tingulli i limitit te karburantit dhe me sinjalizon qe kam edhe kaq km. ?I gufo zemra atij te stacioni i pompimit kur i thot ai robi qe mi hudh 5mij lek sa te shkoj deri tek dyqoni bukes![]()
Po kur njel ne mes te rruges cilet therret per ndhme qe ta shtyjne Jaguarin ?Ore po qe me eshte bere edhe mua refleks. Edhe pse e kam karburantin pa lek, sikur me jeo nje ndjesi te vecante ai tingulli i limitit te karburantit dhe me sinjalizon qe kam edhe kaq km. ?
Mbaj nje bidon 10 litersh me nafte per te tilla raste?naftePo kur njel ne mes te rruges cilet therret per ndhme qe ta shtyjne Jaguarin ?
Si quhet kjo: Seder nafte ???Mbaj nje bidon 10 litersh me nafte per te tilla raste?
E ke parasysh vete ti... qe mos te bie ne sy e te kerkoj ndihme , qe me la makina per nafte?
Se jena cuna me seder kshu?
Jo kaq i pameshirshem te lutem. ?Si quhet kjo: Seder nafte ???
Apo i thu mushe tumllas se ti coj bitcoinat me whatsappJo kaq i pameshirshem te lutem. ?
Seder kursimi pa luhatje ne burse?
Teme qe shihet ne kendveshtrime te ndryshme .Cilat nga cilesite personale apo sjelljet bejne percaktimin e statusit "fshatar" apo "qytetar" ?
1- origjina
2- veshja
3- arsimi
4- personaliteti
5- profesioni
6- statusi shoqeror
7- trashegimia familjare
8- besimi fetar
etj.
Jepni mendimin tuaj.
Qytetar lind apo behesh ?
Cdo te thot populli me shprehjen " katundar zemer gur qytetar nuk behesh kurre " ?
Të përshndes edhe unë fsahtarja ose katnrja ?????. ..Ja dicka nga vetja jeme, ktu jam rrit buze ktij liqeni, ne mendjen teme asht vendi ma i mrekullushem e ma i bukur ne bote...
Hera pare qe sjell dicka personale be forum.
ju pershendet fshatari ?
View attachment 135530
Une mendoj se eshte telefoni ai qe percakton "statusin" e katundarit apo te qytetarit... ?Mendimi juaj lidhur me temen tuaj ???
Mund te japesh konkretisht nje argument se ku e lexon diskriminimin dhe fyerjen, per me teper gjenezen e trashegimin ?Teme diskriminuese pasi fyejme trashigimine dhe gjenezen tone.
Ta them unë nga vet termi qytetar, fshatar!Mund te japesh konkretisht nje argument se ku e lexon diskriminimin dhe fyerjen, per me teper gjenezen e trashegimin ?
Jane ne postimet #6, #11, #15 dhe #17Mund te japesh konkretisht nje argument se ku e lexon diskriminimin dhe fyerjen, per me teper gjenezen e trashegimin ?