• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Frymezimi i dashurise

Barnaba

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Tregoni ndonje histori te frymezuar nga dashuria.

Po e filloj une. Nuk do e quaja fiks dashuri sepse nuk ka arritur ate faze - ende nuk jemi takuar. Me mire t'i themi nje fiksim ne distance... Kur mesova per shpirtin e zjarrte @Amara_La_Negra-s, shpirt im binjak, u frymezova te hyj ne lojrat olimpike per 'Pole Vault' (kercim vertikal me shkop)... I atille ishte frymezimi sa qe kur hyra ne piste, mbylla syte, imagjinova skena te nxehta me Amaren, dhe u eksitova aq shume sa nuk kisha nevoj per shkop. E zevendesova shkopin me tjeter gje... ;) I'a nisa vrapit, e ngula ne toke, dhe 'opa'... kerceva 7 metra dhe thyeva rekordin boteror. Por u skualifikova per thyerje rregullash se mjeti zevendesues ishte me i gjate se shkopi olimpik...

32938

Tregoni ndonje histori te frymezuar nga dashuria.

Po e filloj une. Nuk do e quaja fiks dashuri sepse nuk ka arritur ate faze - ende nuk jemi takuar. Me mire t'i themi nje fiksim ne distance... Kur mesova per shpirtin e zjarrte @Amara_La_Negra-s, shpirt im binjak, u frymezova te hyj ne lojrat olimpike per 'Pole Vault' (kercim vertikal me shkop)... I atille ishte frymezimi sa qe kur hyra ne piste, mbylla syte, imagjinova skena te nxehta me Amaren, dhe u eksitova aq shume sa nuk kisha nevoj per shkop. E zevendesova shkopin me tjeter gje... ;) I'a nisa vrapit, e ngula ne toke, dhe 'opa'... kerceva 7 metra dhe thyeva rekordin boteror. Por u skualifikova per thyerje rregullash se mjeti zevendesues ishte me i gjate se shkopi olimpik...

View attachment 32938
Hahahahahahaahhaahahahahahahahahhaahahah o kafsh .po si ske cip ri.pupupupuuuup .ashtu te vuash mbafsh 7 metershin ne dor ter jeten ?????????

Frymëzimi im i dashurisë është,Llaqi.
Shala e tij 2metra,mustaqet si burrat e motçëm,sytë si leopard off/off.
Kur shof llaqin më dridhen gjunjët,nga gzimi tepërt më derdhet kafja me qumësht.
Ndonjëherë e shof llaqin në ëndrra sikur bëjm ngritje peshash.
Por sapo më kap llaqi në krahë,fap më del gjumi.
Aj llovju maj bjutifull bejb #Llaqi????
Nga thellësia e neuronit tim të fundit.

Une saldoj zemren duke recituar:

“O, si nuk kam një grusht të fortë
t’i bij mu në zemër Amares që s’bëzanë,
ta dij dhe ajo se ç’domethanë i dobët –
n’agoni të përdihet si vigane e vramë.”

Une saldoj zemren duke recituar:

“O, si nuk kam një grusht të fortë
t’i bij mu në zemër Amares që s’bëzanë,
ta dij dhe ajo se ç’domethanë i dobët –
n’agoni të përdihet si vigane e vramë.”
Ca pika shiu ran mbi qelq
Dhe un per ty po tundja dhall
Jetojm te dy ne kurbet
Boj kryqin 3 here qe sme ke prane ?????????????

Back
Lartë