• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Fraza e ditës.

urrejtja esht nje lloj dashurie speciale qe u japim njerzit qe na e shpifin

• Kënaqu me atë që ke, dhe lëri gjërat ashtu siç janë. Kur të kuptosh që s’mungon asgjë, e gjithë bota do të përkasë (Lao Tzu)

Un jam nga ato njerez qeflas nga pervoja dhe jo nga interneti.
Esht tjeter gje tejetosh,dhe esht gje tjeter thjesht te marresh frym.

“...Nëse do të ishte e mundur ta lexoje zemrën time, do ta shihje vetë vendin që unë të kam dhënë aty...".

G. Fobert

Do te doja qe per 60 sec te kishe syte e mij

Qe te shifje veten.... e ta kuptoje rendesine qe ke per mua....

Shpejtesia e dites sado e shpejte qe eshte mbetet po e.njejta me ate te erresires.

Ja vija fajin vetes gjithmonë për lidhjet e dështuara.
Por,jo nuk është faji im që meshkujt nuk e përballojnë dot çmendurinë time :D

Në Qoftëse e ke zemrën e pastër
Mos prit te tjerët për te ndihmuar,
Duhët të perpiqesh vet për të fituar.
Se sa me shumë ke per të ndihmuar
Aq me shumë kane për te tradhetuar!!
Se Shqiptarët e sotem
Pas interesit kane shkuar !!;)

Sjellja e mirë është virtyt i të fortit. “Sjellja e mirë dhe të qenët njerëzor, nuk janë shenjë e dobësisë dhe dëshpërimit, por manifestojnë fuqi dhe vendosmëri.

• Pëlqej
Reactions: Zap
“Enderrimtari, nuk eshte njeri, por, e dini, nje qenie me gjini asnjanese.”

Back
Lartë