Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok kshu e lejmJu prodhim i 2002-2003 as hi5-in se njehni ?
Ne rregull nuk thash qe se ke bo ! Ne momentin qe thash ta enderroni eshte menyre te shprehuri !@Chilling
Ske pse qesh sepse ka pas kalamoj e ateher qe i pelqenin kto lojerat e vjetra?
Kto shpikjet prandaj them i kam pare e kam loz.?
Ate po e di ?Ne rregull nuk thash qe se ke bo ! Ne momentin qe thash ta enderroni eshte menyre te shprehuri !
Gjithsesi me llogjike i bje qe mund ti kesh arrit por jo qe ke nostalgji sac mund tkemi ne !
Pak njerez kan pas pc atehere shumica e atyre qe kishin hi5 d hapnin ne net ??Ju prodhim i 2002-2003 as hi5-in se njehni ?
Me kujton momen kur vinte dhe na hiqte prizen
Mua me pelqente shum 'super mario' e kam edhe tani ne telefon ?Me kujton momen kur vinte dhe na hiqte prizen
kete e kam pa po nuk e kam provu por mbaj mend sa her e
ndsj kur u te pyes ti me thu jam e zene me pune ti lujke me te ala ?????Mua me pelqente shum 'super mario' e kam edhe tani ne telefon ?
Po mi luaj, edhe kuçedren e kam vra ??kete e kam pa po nuk e kam provu por mbaj mend sa her e
ndsj kur u te pyes ti me thu jam e zene me pune ti lujke me te ala ?????
e ke liru princeshen hahaha le qe princesha po luan lojen ?????????Po mi luaj, edhe kuçedren e kam vra ??
Ore ca ndodh pasi e vret kucedren se une nuk e kam vra kurr ?Po mi luaj, edhe kuçedren e kam vra ??