Jo mi, kamat s'thash unë, vetëm interes ?Jo sdu haram une kamat sdu,vec hallall ,koke dallaverexhi ti hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo mi, kamat s'thash unë, vetëm interes ?Jo sdu haram une kamat sdu,vec hallall ,koke dallaverexhi ti hahah
Pse këtë kuptim ka fjala katundar? Nëse e ka atëherë unë dua të bëhem katundar... Apo sështë e bëshme, katundar lind e s'bëhesh?Me duket se e ngaterrove i kamur me katunar???
Dmth qe ka lek me shume se çmund te kesh kohe ti te prishesh?
?Jo mi, kamat s'thash unë, vetëm interes ?
Ah lumja un ca vllezrish kam . Normale se keni besim te una ju kam neru saher .???ti eke
un jam i vogli ???
Kjo shoqja jote ma tregoi gishtin e mesëm ?Ça ke mon frère se mqove mishin perpjet ???
I ka ledhe .??Kjo shoqja jote ma tregoi gishtin e mesëm ?
Dashnin e shprehu ashtu une☺??Kjo shoqja jote ma tregoi gishtin e mesëm ?
Avash ti . Dashni te kam vertet ama jo gishtin e mesem vllait ?Dashnin e shprehu ashtu une☺??
Po moj tmir e kam per at ja jap hahaAvash ti . Dashni te kam vertet ama jo gishtin e mesem vllait ?
Sduuuu . Ne jemi te edukuarrr . ?Po moj tmir e kam per at ja jap haha
Sory mka tanu para teje @A2 ?? ti u mbajte boss kishe po tluti haha
@A2. e sheh mon frère qe kjo te tashuron vetem ty ??Sory mka tanu para teje @A2 ?? ti u mbajte boss kishe po tluti haha
Hahaha osht e amël, pom tranon@A2. e sheh mon frère qe kjo te tashuron vetem ty ??
Të du dhe unë fortë ty ?Dashnin e shprehu ashtu une☺??
Jo ajo e menyra jem ti gjej menyr tjeter hajduti gishtit tem tiTë du dhe unë fortë ty ?
HahahahahJo ajo e menyra jem ti gjej menyr tjeter hajduti gishtit tem ti
Ncuk sjan dhe kto me kamat i ke a hahaHahahahah
Mirë ja unë po sillem pak më hijshëm ?
Vetëm hugs janë boll për sonte besoj ?????