• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Formoni fjali me nofkat e antarve....!

Isha i dite tu ec rruges, kur perballe me vjen nje vajze me floket @Rrelse, leshverdhe tamam si @Luledielli. E ndala e i fola, por nga biseda me te shpejt e kuptova se ishte @STONE_HEAD. Si quhesh me tha?! @Albert iu pergjigja! Uaaa e paske emrin si @Albert te komedia "shi ne plazh", veçse ai e kishte pa "t". Degjo ktu ti vajze i thash se nuk kam shume @Nerv a! Do vish te te qeras me nje akullore me krem @Caramele ?! Mire tha! Aty afer ishte nje kopesht me lule, une zgjata doren keputa nje @Tulipan dhe ja dhurova. Ajo u surprizua shume. Vajtem tek dyqani i akulloreve dhe ajo porositi nje akullore te shtrenjte me "5 kate". Sapo mori akulloren ne dore filloi te "zgerdhihej", mua mu duk sikur po thoshte me vete "e gjeta nje budalla"! Une nga inati futa doren ne xhep dhe nxorra vetem disa @centos te thyera per te paguar akulloret. Ajo me pa, vari turinjt, e me tha "ik o çun se qenke pabuks"! Morali i historise?! Çuna, mos i lejoni qe gocat t'jua lepijne akulloret per interes...???

Isha i dite tu ec rruges, kur perballe me vjen nje vajze me floket @Rrelse, leshverdhe tamam si @Luledielli. E ndala e i fola, por nga biseda me te shpejt e kuptova se ishte @STONE_HEAD. Si quhesh me tha?! @Albert iu pergjigja! Uaaa e paske emrin si @Albert te komedia "shi ne plazh", veçse ai e kishte pa "t". Degjo ktu ti vajze i thash se nuk kam shume @Nerv a! Do vish te te qeras me nje akullore me krem @Caramele ?! Mire tha! Aty afer ishte nje kopesht me lule, une zgjata doren keputa nje @Tulipan dhe ja dhurova. Ajo u surprizua shume. Vajtem tek dyqani i akulloreve dhe ajo porositi nje akullore te shtrenjte me "5 kate". Sapo mori akulloren ne dore filloi te "zgerdhihej", mua mu duk sikur po thoshte me vete "e gjeta nje budalla"! Une nga inati futa doren ne xhep dhe nxorra vetem disa @centos te thyera per te paguar akulloret. Ajo me pa, vari turinjt, e me tha "ik o çun se qenke pabuks"! Morali i historise?! Çuna, mos i lejoni qe gocat t'jua lepijne akulloret per interes...???
Tu shkriftë!

tu kepute kaushiii hoooo

@Hi.ckemi

Jam princess @Diana

Por më pëlqen kur më thërrasin @Dorina në emrin tim....

Jam shumë e lumtur që gjendem në mes jush dhe @zemrapzz më bëhet mal!

Më pëlqen thjeshtësia dhe jo po@ët me @Rigon

Më pëlqejnë brumërat dhe pse jo e @Patillxhan ?

@Kulmi i durimit tim është përtej imagjinatës....

Jam si një @Rreze dielli dhe ushqej shpirtërat e atyre që më rrethojnë...

Modestinë time po e mbyll me kaq se do më shihni me @xhelozi

Ju puç?
Historia ime eshte me intriguese...??

Një ditë të bukur më shkoi mendja për @Caramele @Zana .Mendova të shkoj në dyqan e ti blej.Kur po ecja më ndaloi @POLICI . Patentën më tha.
Doni ju që e kisha harruar në shtëpi.I hodha një vështrim si nëpër filmat turke me @Aşk e u hutua ?.Ik se po t'a fal më tha.
E nejse u nisa duke shkuar kur më ndalon roja i marketit,ku e ke maskën më tha. @Pfff sa më mërziti,gjith këto telashe për ca @Caramele .
Duke kontrolluar raftet u përplasa me një @ÇunZeshkan .Po më shihte si i hutuar @Palaçoja .
Cfarë ke që më sheh si @Kasapi që do me ther kafshët e pyes unë.
Më fal tha po u hutova nga gjithë kjo @BukurosheBomb që kam përballë ?
Epo ky është @Kulmi i them un,mir që më përplase por më bën dhe ca komplimente idiote fare.
Iki gjith @Nerv a tek kasa të paguaj @Caramele t që mora.
Kur dal përjashtë shoh që kishte filluar @Dëbora e përzier me shi.Bo bo thash,dhe një herë që u bëra @Rrelse do më prishen flokët.Aty më vjen një rrufe nga @⚡ZEUS⚡ dhe më del gjumi.

Lesh e li e kam bo ?

Një ditë të bukur më shkoi mendja për @Caramele @Zana .Mendova të shkoj në dyqan e ti blej.Kur po ecja më ndaloi @POLICI . Patentën më tha.
Doni ju që e kisha harruar në shtëpi.I hodha një vështrim si nëpër filmat turke me @Aşk e u hutua ?.Ik se po t'a fal më tha.
E nejse u nisa duke shkuar kur më ndalon roja i marketit,ku e ke maskën më tha. @Pfff sa më mërziti,gjith këto telashe për ca @Caramele .
Duke kontrolluar raftet u përplasa me një @ÇunZeshkan .Po më shihte si i hutuar @Palaçoja .
Cfarë ke që më sheh si @Kasapi që do me ther kafshët e pyes unë.
Më fal tha po u hutova nga gjithë kjo @BukurosheBomb që kam përballë ?
Epo ky është @Kulmi i them un,mir që më përplase por më bën dhe ca komplimente idiote fare.
Iki gjith @Nerv a tek kasa të paguaj @Caramele t që mora.
Kur dal përjashtë shoh që kishte filluar @Dëbora e përzier me shi.Bo bo thash,dhe një herë që u bëra @Rrelse do më prishen flokët.Aty më vjen një rrufe nga @⚡ZEUS⚡ dhe më del gjumi.

Lesh e li e kam bo ?
po ne fund a I more karamele a ti mori cuni zeshkan??????

Back
Lartë