• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Formo fjali me fjalën e fundit...

Te bukur mund te kesh fytyren kur ja shet kujtedo te mbuluar dhimbjen me make up,po kur e fshin ate cfare mbetet?

Mbetet e bukur dita gjer ne muzgmbremje, ku horizonti digjet nga petendimet e duellit, e bashke me diellin dergojme dhe lutjet tona per njerezit qe duam me shume se veten.

Te lendojne me se shumti ata njerez te cilet i lejon te ecin ne rruget e shpirtit, ti mesojne ato rruge dhe ti dhje..n sapo tu jepet mundesia.
Te besosh sot eshte lufte me shpirtin, e kur arrin te besosh ke humbur veten.
Besimi eshte i shenjte, me i shenjte se jeta.

Jeta ne kete bote nuk eshte e shkurter, qendrimi ne te eshte.

E shkurter ishte saqe nuk e mberrinte as braven e deres ?

Dritarja ishte hapur, hena shihej nga shtrati im

Nga shtrati im, dukeshin dhe dëgjoheshin hapa tê rêndë sa më afër afroheshin aq mê shumë dëgjohej zhurma .
Papritur hapt ndalen dëgjohej vetm shiu , përveçse errësir dhe drita që një ambazhur i vogël bênte.
Pas pak minutash hapt dukeshin sikur po ecnin drejt dhomês së ndejnës.
Isha vetm në shtëpi, pasi prindërit ishin tek një familjar qê ndodhej në spital..

Një fjalê nuk e nxirrja dot, frika duket sikur më shoqëronte nuk dija çfar tē bëja.
Isha strukur dhe po dridhesha, pak nga frika e pak nga i ftohti.
Prindërit e mij më than tê mos rrija vetm, se atë kohë ishte vonê.
Por nga kokfortëisa ime si dēgjova.
Eh, koka bën koka pëson..

Back
Lartë