Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
PËRSHËNDETJE VIZITOR!
Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës.
Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.
Ekuacioni eshte nje mesim i mire kur i gjen zgjidhjen.
Dhe une i vertetova vetes, se vlera e nje ekuacioni eshte e barabarte me rrenjen katrore, te shkronjave dhe numrave qe mbart!
Hamendësojnë edhe ata të cilët e shohin vetën sipër të tjerëve, të cilët me çdo kusht duan të imponojnë atë që mendojnë tek të tjerët dhe kanë për qëllimin robërimin e shpirtrave. E pastaj, pasi të zgjohen nga gjumi i thellë, nga ëndrrimi syhapur, përjetojnë zhgënjim dhe dergjen poshtë llumit që kanë krijuar me dënglat dhe premtimet boshe.
Oksidenti është rrugëtim i pashpresë, atje nisen vetëm ata që duan jetë pa shpirt, dhe trup pa zemër, ndërsa unë, unë dua vetëm orientin. Secila pjesë e tij, në mendjen time përkthehet si diçka e bekuar, teksa oksidenti, është i mallkuar në secilën pjesë të tij.
Ne secilen pjese te tij, kishte shume gabime dhe kur i vije ne dukje behej tjeter njeri.
Por e mira do ishte qe te tjetersonte trurin para se te ishte vone.
Borxhi me Zotin dhe jeten eshte si puna e kredise, lehte ta marresh p0r duhet mendere ta pagosh...
E njerez te tille kot i bejne hije tokes!
Kjo faqe përdor cookie për të ndihmuar në personalizimin e përmbajtjes, për të përshtatur përvojën tuaj dhe për t'ju mbajtur të regjistruar nëse regjistroheni.
Duke vazhduar përdorimin e kësaj faqe, ju jeni duke pranuar përdorimin tonë të cookies.