• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Formo fjali me fjalën e fundit...

E verteta eshte se krenaria mund të lihet mënjanë,
por dinjiteti nuk duhet humbur për askënd.

Moton e jetes, sa e vërtetë ,,mbi veten asgje dhe askend"është për të ardhur keq të jesh viktimë e vlerave tua, shkaku i një mjedisi që nuk ka kulturën dhe mentalitetin, ti çmoj ato ...

Çmoj ato qe thua por duhet ti vesh ne perdorim jo vetem ne mendime por duhet ti besh realitet,vetja ime e dashur

Vetja ime e dlirte, sa here kam dashur te bie me nje dru ne koke, por me je dhembsur sepse ta njoh mire zemren, shpirtin dhe arsyen pse te dua kaq fort!

Kaq fort duhet ti berrtasesh vetes sa here qe tenton te bjeri pertok,ta ringresh ne kemb qoft edhe nese eshte e pamundur ti mundohu

Ti mundohu sa te duash, por ndonjehere mundimi eshte i kote.
Vetem te vjen keq kur shikon si lepine aty ku ka peshtyre, gje gje e ben aq te ulet ne sy te gjitheve!

Ne sy te te gjithve ajo ishte ndryshe,dhe kjo e karakterizonte dhe dallonte nga te gjithe,ishte tolerante dhe dominante,shakaxhesh dhe nevrike,ndryshe dhe e njejte,dhe kjo e bente te ishte ndryshe ne llojin e saj,pa len as dyshimin me te vogel ajo ishte nje dhe kjo nuk ju fal kurre por ajo nuk ndryshoj asnjeher per asnje ajo dinte cfare donte dhe ateher kur nuk i nevojitesh.

Interesi eshte i dyanshem un mbush boshlleqet e tua dhe ti te mijat dhe keshtu bejm barazimin perfekt per mos te qen borxhellinj ne jete.

Vetes cdo moment i them mbijeto dhe shkele ferren qe te pengon,ti je me e fort,thjesht ec dhe mbijeto.

Veprimi me i mire qe mund te besh eshte te besh delete cdo gje qe eshte e panevojshme.

Back
Lartë