• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Formacioni me transferimet më të shtrenjta: A do ta fitonte Ligën e Kampionëve?

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Deri në këtë pikë të dritares së transferimeve kemi parë mjaft transferime të shtrenjta, nisur nga ai i Joao Felix, Frenkie de Jong, Rodri e Maguire.

Tri skuadrat nga La Liga, Atletico, Real Madrid e Barcelona, janë skuadrat që kanë shpenzuar më shumë në këtë afat kalimtar, përcjellë nga emra si Juventus.

Manchester United ka thyer rekordin për mbrojtës, duke transferuar Harry Maguire për 85 milionë funte.

Por, a e dini se cili është formacioni me transferimet më të shtrenjta në futboll?

15650070017875.jpg

Ky formacion është nga të rrallët që nuk gjen brenda tij emra si Cristiano Ronaldo apo Lionel Messi. A do ta fitonte Ligën e Kampionëve ky formacion? /Lajmi.net/

Shkruar nga: taulantg

Back
Lartë