Po jo re ta harroj nuk ja them pa mu lut joThuja ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po jo re ta harroj nuk ja them pa mu lut joThuja ????
Thoja mgjo mu se kshu na le merak me cin e ke se ty ste meresh vesh daje njona burr teze tjetrra dajo tjetrra ca gjith fisi qekeni ktu ju ?????Po jo re ta harroj nuk ja them pa mu lut jo
Nuk ti them joooo
Jo jo as ti mos ja thuajDaje thuaja ti mos t'ja them une ???
Thuja na hiq sikletin ose boje tag o robo sti them thuj ?Jo jo as ti mos ja thuaj
Ore cke lale cke ti ? Pz nuk po te hy ty ne pjes ???Thuja na hiq sikletin ose boje tag o robo sti them thuj ?
E mire kyt frike kisha ta dija te leja emisionin si mevlani ??????????????Ore cke lale cke ti ? Pz nuk po te hy ty ne pjes ???
Po thuja se njeriu thjesht eshte kurioz hmm.Ore cke lale cke ti ? Pz nuk po te hy ty ne pjes ???
Ore jo nuk i them ????Po thuja se njeriu thjesht eshte kurioz hmm.
???? ok mbaji per vete hmm.Ore jo nuk i them ????
Hmmmmmmm ????????????? ok mbaji per vete hmm.
Po he pra bjonde kom faj une kty eshte i illet sidomosnkur hum e ka bo nai pisllik ??Po thuja se njeriu thjesht eshte kurioz hmm.
Mos ma gacmo dajon ??????? ok mbaji per vete hmm.
Hum hum ???????? ok mbaji per vete hmm.
Ore jo nuk i them ????
Pa .merak aty eke sta prek me se eshof sdo hmmm.Mos ma gacmo dajon ???
He re se kam qef kur me lusin ne publik ???Pa .merak aty eke sta prek me se eshof sdo hmmm.