• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Fjalët më të kërkuara në Google për 2020

...

Kontributor
LV
0

Fjalët më të kërkuara në Google për 2020​

googleee.jpg

Google ka zbuluar se cilat kanë qenë dy fjalët më të kërkuara përgjatë këtij viti. Rezulton se fjalët më të kërkuara në internet janë “vdekje” dhe “TikTok”.

Këto të dhëna u përpiluan gjatë javës së kaluar. Në mesin e fjalëve më të kërkuara janë edhe “vaksina”, “maskë”, “papunësi”. Po ashtu dhe “Zoom”, aplikacioni i video-bisedave, ishte ndër fjalët më të kërkuara.

Përpos pandemisë, rëndësi morën edhe zgjedhjet presidenciale amerikane të Nëntorit me kandidatët Donald Trump
dhe Joe Biden.

Meqë 2020-ta ka qenë një vit sfidues, ku e gjithë bota u përball me virusin Covid-19, i cili ka shkaktuar shumë viktima dhe të infektuarë, fjalët më të përdorura kanë të bëjnë pikërisht me këtë.

Covid 2019

Back
Lartë