Jo jo i bejm ne fund llogarit ?e ke bo lekun leter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo jo i bejm ne fund llogarit ?e ke bo lekun leter
Koha kur @Rrelse shkruante me "ë" -ja dhe postime te gjata ??Të sharët 'pisët' është trendy në kohët moderne..
Kjo e sharë formohet që nga grupet rinore më saktë në gjimnaz..duke qenë se këto femra shoqërohen me djem duhet të kenë sjelljen tipike të një djali që të pranohet në grupin e tyre.
Po ta keni vënë re keto lloje vajzash flasin rëndshëm dhe ju duket normale siç kanë piercing, cigaren e të dashurin.
Me ë-ja shkruaj prapë por i bie shkurt taniKoha kur @Rrelse shkruante me "ë" -ja dhe postime te gjata ??
Me ë-ja shkruaj prapë por i bie shkurt tani
U qaka?
Por fatkeqsisht ai lloj i femres ne shqiperi duartrokitet,injoranca e perkthen si femer gangstere ate lloj.Tani nga nervat e siper dhe shajm se te kulluar sjemi,por mendoj qe femres nuk i shkon hic per shtat.
Degjon vajza te flasin si burra ne rruge dhe eshte per te ardhur keq.
E vertet eshte kjo qe thuaj e kam hasur shume sidomos ne shoqeri kte gje. Une njeher thash padashje ne sy te babit pardje he vari lesht se skgj me pa shtrembertPor fatkeqsisht ai lloj i femres ne shqiperi duartrokitet,injoranca e perkthen si femer gangstere ate lloj.
Bo robt?Un shajj shumm ne rott somes![]()
Pz poo shajj keq ma keq se meshkujtBo robt?