• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Fjala vrasesese!

STONE_HEAD

Larguar per ne hene
Kontributor
LV
0

fjala apo plumbi vret me shume?!
sa here e themi dhe e rithemi kete pyetje,
dhe serisht pergjigje nuk ka por serisht shohim qe fjala vret por sa eshte aftesia e saj per te vra ! a vdes nga fjala?! a jeton nga fjala?! sa here ju ka ndodhe tju vrasin me nje fjale ? sa here ju ka ndodhe te vrisni me nje fjale ?! a keni mendu kur keni then fjalen se sa lendon ajo ?! nese do me pyesni per vehten po me kane lendu me fjale fjale te pa thena me qellim apo pa qellim ,por dhe kam lendu duke then e une ndonje fjale te pamendu dhe ne dukje te thjesht por qe per dike tjeter mund tr jete e madhe. fjala a vret me shume se plumbi????????????

dhe serisht pergjigje nuk ka por serisht shohim qe fjala vret por sa eshte aftesia e saj per te vra ! a vdes nga fjala?! a jeton nga fjala?! sa here ju ka ndodhe tju vrasin me nje fjale ? sa here ju ka ndodhe te vrisni me nje fjale ?! a keni mendu kur keni then fjalen se sa lendon ajo ?! nese do me pyesni per vehten po me kane lendu me fjale fjale te pa thena me qellim apo pa qellim ,por dhe kam lendu duke then e une ndonje fjale te pamendu dhe ne dukje te thjesht por qe per dike tjeter mund tr jete e madhe. fjala a vret me shume se plumbi????????????
Kjo eshte e vertet:
Me shume vret fjala ndonjiher,sesa vepra.
Por mendoj se kur themi nje fjale vrasese,kjo ndodh me gjaknxehtesi,nerva e siper.
Nuk mendoj se e ben njeri me vetedije te plote.
Personalisht e kam ber:
Dhe ka qen ne nerva e siper,pa qellim te keq por,qe personin tjeter e ka lenduar,dhe kjo me ka ber qe para se te flas te matem,pasi asnjihere si dihet se si mund ta marin te tjeret.

Më kanë vrarë...fjalët vrasin..vrasin nga personi që ti do apo e ke në rrethin miqësor...
Duhet të përzgjidhen ato të shkreta, me shumë kujdes...lënë shenjë...peshojnë shumë...
Dhe unë kam vrarë, por si kam.thënë me zemër por në formë " haku" për ta lënduar e kthyer në të njëjtën monedhë për ta bërë të reflektojë e provojë shijen që dhemb dhe nën lëkurë...
Kemi kërkuar ndjesë, jemi pajtuar por kanë lënë gjurmë..
Fjala të vret.

Mund te renditja
fjalet si zinxhir per te shprehur se si vret fjala por do e permbledh me nje shprehje te popullit

" Gjuha kocka nuk ka po kocka thyen "

Ahh me shum
Vret dradhdia o jet ???

Back
Lartë