• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Film

-Arome gruaje
-Avokati djallit
-Shpetoni ushtarin Ryan
-We are soldiers

Një ndër filmat e mi të preferuar eshte #Pride&Prejudice.
FrozenII
MaleficentII
Ne pergjithsi me terheqin filmat ku luajne Keira Knightely,James McAvoy e Anne Hathaway.

????@Strong^Girl sa me bere te qesh!
Filmi me i mire ajo qe perjetoj cdo dite.
Jeta film me duket!
Varet sa do zgjase sepse shof nje film qe se di Kohen, dhe mundohem ta shijoj cdo Sec?
Uroj cdo njeri ta kete pa fund Filmin e vete✌️

????@Strong^Girl sa me bere te qesh!
Filmi me i mire ajo qe perjetoj cdo dite.
Jeta film me duket!
Varet sa do zgjase sepse shof nje film qe se di Kohen, dhe mundohem ta shijoj cdo Sec?
Uroj cdo njeri ta kete pa fund Filmin e vete✌
@VAGABONDII e besoj,kur pash videot qe vozit me doreza thash mos jam tu pa naj film aksion LOL

Cfare sjellje tbute @CaTaLeYa nditet e para nforum av av av

heq kapelen? Jo spo e heki se dielli pom bjen nsy ? ?

Hi All, une jam e fiksume mbas filmav,dhe do doja te dija cili esh filmi me fav i juaji,ishalla e bera mire postimin ,se jam e re ne forum ?
E ke pa iron first ? ca filmi mund te shof une prsh ? na jep nai ide? Filma komedi kam qef se aksioni na ka ardh ne maje tr hunes ?

Back
Lartë