• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Fillimi ne forumin NETEDY

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Jam bo cik nostalgjike sot ?dhe kujtova fillimin....kur erdha per here te pare ketu,nuk e kujtoj sakt por pas nje komenti timin me shkruajten KUSH TE FUTI BRENDA TY? pergjigja ime ishte GJETA DEREN E HAPUR DHE U FUTA ? dhe qe nga ai moment filloj aventura forumore,njohjet,merzitjet,zenkat,shakat,ofendimet,mesimet,dhe shume argetim ne mesin tuaj.
Faleminderit personit qe me solli ketu ❤ ? pavarsisht frikes dhe dyshimit te tij uroj mos te kete vepruar gabim.

Po ju e kujtoni dot fillimin tuaj?? Sidomos ju te vjetrit,shekulloret ?? ja na shpalosni cik kujtimet tuaja.?

Jam bo cik nostalgjike sot ?dhe kujtova fillimin....kur erdha per here te pare ketu,nuk e kujtoj sakt por pas nje komenti timin me shkruajten KUSH TE FUTI BRENDA TY? pergjigja ime ishte GJETA DEREN E HAPUR DHE U FUTA ? dhe qe nga ai moment filloj aventura forumore,njohjet,merzitjet,zenkat,shakat,ofendimet,mesimet,dhe shume argetim ne mesin tuaj.
Faleminderit personit qe me solli ketu ❤ ? pavarsisht frikes dhe dyshimit te tij uroj mos te kete vepruar gabim.

Po ju e kujtoni dot fillimin tuaj?? Sidomos ju te vjetrit,shekulloret ?? ja na shpalosni cik kujtimet tuaja.?
Ke harru thumbat???
Te kane bere me te forte ?

Po te ti gjej postimet e vjetra ca do thuash ?? po flas para vitesh ??
Po sa para mojjj ??
2 vite ka qe e ka ky forumin:p
Njs se di se dhe mundet, se kur nxehem me
Hyjne hak , jam si stuhia marr cme del para??

Po sa para mojjj ??
2 vite ka qe e ka ky forumin:p
Njs se di se dhe mundet, se kur nxehem me
Hyjne hak , jam si stuhia marr cme del para??
Ishit pa kete status qe te dy
Ishte fillimi jot ne mos gaboj dhe ti shpartalloje ca te dilte para ???

Uaaaaaaaaa @Mignonne,

Une se kisha idene ce egzistonte ky vend ne fakt, me tha @Raid e ka nje mik i imi do e marresh thash po e marre sepse ishte kohe e pandemise.

@Rrelse
Me ka dhen mesazhin e mirese ardhjes.

Pas 2 dite fillova te kem simpati per shkrimet e @Fiore dhe e ftova ne Staf ne poziten qe e ka tani, punuam shum dhe ndertuam nje super Forum.

Ketu mesova te dashuroj virtualisht e te transformoj ne realitet. ( …. )

Ne kte vend kam njohur njerz besnik dhe tradhetar, kam ren ne kurtha shum here sepse nuk i kuptoja kunjat dhe pabesite por ce i faleminderoj sepse me kan bere te kuptoj qe gerrma tngelin gerrma te pa beset ngelin te pa bese.

Back
Lartë