• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Feston sot ditëlindjen dhe është adhuruese e pijeve të gazuara dhe çokollatës, nuk do ta besoni sa vjeç mbush njeriu më i vjetër në botë

...

Kontributor
LV
0

lg.php

Feston sot ditëlindjen dhe është adhuruese e pijeve të gazuara dhe çokollatës, nuk do ta besoni sa vjeç mbush njeriu më i vjetër në botë​

Japo

Personi më i vjetër në botë ka festuar ditëlindjen e 119-të në Japoni, duke deklaruar se është e vendosur që të shtyjë rekordin botëror edhe për një vit.

Kane Tanaka që i pëlqen pijet e gazuara dhe çokollatën, ka shënuar ditën e madhe të dielën e rrethuar nga më të dashurit në shtëpinë e pleqve në prefekturën Fukuoki në jugperëndim të Japonisë.
Siç raporton The Guardian, libri i rekordeve Guiness ka pranuar që Tanakina në vitin 2019 festoi ditëlindjen e 116-të kur edhe i është kontrolluar certifikata e lindjes.

Ajo theu rekordet e të gjitha kohërave kur në shtator të vitit 2020 arriti moshën 117-vjeçare. E lindur më 1903 kur vëllezërit Wright realizuan fluturimin e parë me aeroplanin, Tanaka arriti t’i përjetojë pesë perandorë japonezë dhe shpreson që do të jetojë për ta festuar edhe ditëlindjen e 120-të.
lg.php

Sipas të dhënave të autoriteteve japoneze, në këtë vend ekziston një rekord prej 86.510 njerëzve që janë mbi 100-vjeç, që është një rritje prej 60 për qind krahasuar me një vit më herët.

(BalkanWeb)

Back
Lartë