Perfiton nga tasti dmth ??Jo i perqafoj ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Perfiton nga tasti dmth ??Jo i perqafoj ?
Po pse ca kujtove ti ?Perfiton nga tasti dmth ??
@Missshqiperia ka nevoj per ngushellim hidhja doren mas qafePo pse ca kujtove ti ?
Ka kush e ngushellon missin mer ska ngel ajo ta ngushelloj une.@Missshqiperia ka nevoj per ngushellim hidhja doren mas qafe
@centos me x6 ?Ka kush e ngushellon missin mer ska ngel ajo ta ngushelloj une.
Me x5 ?@centos me x6 ?
Une kam nevoje per ngushullim ??@Missshqiperia ka nevoj per ngushellim hidhja doren mas qafe
e kisha fjalen per dashuri por e thash ne menyr tjeterUne kam nevoje per ngushullim ??
Jo faleminderit ???? me mjafton dashuria qe me fal familja s’kam nevoje per dashuri tjeter ??e kisha fjalen per dashuri por e thash ne menyr tjeter![]()
edhe @DuQe njesoj mendonJo faleminderit ???? me mjafton dashuria qe me fal familja s’kam nevoje per dashuri tjeter ??
i ke qef kto vetshpalljet tiNe jemi te lezetshme kur jemi me nerva ??
Ma kane thene te tjeret. ???i ke qef kto vetshpalljet ti![]()
tkan bo qefin te kan mashtruarMa kane thene te tjeret. ???
Vetshpalljet i shpreh pasi ma thon te tjeret. Dhe jam realiste . Ti te ishe me pak ngacmues i mire do isheMa kane thene te tjeret. ???
Po perderisa ti s’ke par gje dhe te tjere kane par i bie qe mashtron (veten) ti jo une ???tkan bo qefin te kan mashtruar![]()
po he shfaqu iher kush je dhe ta jap un vlersimin pa rrena farePo perderisa ti s’ke par gje dhe te tjere kane par i bie qe mashtron (veten) ti jo une ???
Me ka par nje sa per 100000 ?po he shfaqu iher kush je dhe ta jap un vlersimin pa rrena fare![]()
epo je e shpallur pra nga njeriMe ka par nje sa per 100000 ?
Nje sa per 10000 te thashepo je e shpallur pra nga njeri![]()