Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une maj pergjithesi vetem per veten ?Sa te jesh ti dhe shoqet e tua nuk kam se perse te shqetesohem ne k’te pike ... se me vijne kritika me shumice. ?
Kjo e timoshenkos ka qen me shume politike me sa di une po sjam i sigurte fiks si ka qen situata
Une maj pergjithesi vetem per veten ?
Do mi prezantosh dhe mua kto shoqet e mia ?
![]()
Ish-presidenti i Malit të Zi dënohet me burg për korrupsion
Një ish-politikan kryesor malazez u dënua sot me 22 muaj burg për korrupsion pasi ra dakord me prokurorët për pranimin e fajit, tha sot një gjykatë malazeze.fax.al
![]()
Ish-ministri i Financave në Rumani dënohet me 8 vite burg për korrupsion - Balkanweb.com - News24
Një ish-ministër socialdemokrat i Financave dhe kryekëshilltar i qeverisë rumune, Darius Valcov u dënua me tetë vjet burg në instancën e parë për marrjen e më shumë se një milionë eurove ryshfet. Valcov, 40 vjeç u shpall fajtor për trafik influence dhe pastrim parash pasi kishte ndihmuar një...www.balkanweb.com
![]()
Urteil Timoschenko – DW – 11/10/2011
Vendimi gjyqësor në procesin Timoshenko është një sinjal shkatërrimtar. Ai e largon Ukrainën nga Evropa. Megjithatë bisedimet mes Kievit dhe Brukselit për një marrëveshje tregtie të lirë duhet të vazhdojnë.www.google.com
Per korruprim jan pothuajse cdo pozit e cdo njeri qe esht nenpunes i shtetitKe sollur ca shembuj ku pikerisht doli ajo qe thashe une me lart dhe ku k’to vende jane tmerresisht te korruptuara.
@Zana e dashur qe ta kuptosh dhe ta mbyllim kte diskutim bashke. Rama erdhi ne pushtet ne vitin 2013 me sloganin dhe moton per te prangos berishen. Une e adhurova Ramen per kte gje, dhe i dhash voten jo vetem personale, por si fare fis ja dhame. Rama ca beri? Nje shit te madh. Te kete vullnet Rama e fut ne burg ate pleren qe ne te dy e urrejme aq shume, por se ben, nuk e ben sepse jane bashke, bashke e ndajne torten. Kuptoje kte se nuk je aspak naive. Je patriote ndaj flet ne kte menyre.
Sa shume durime paske pasur qe e zgjat me njerez qe nuk te kuptoj hiç.Se paske lexu mire me siper zonjushe se ndoshta e ke pas mendjen pv.
Nese lexon me siper jo qe si kam thur lavde po kam then qe sala e ka nis shkaterrimin e shqiperise .
Ajo qe sbi dakort me ju esht qe ju thoni spaku do bej namin ndersa une them esht nje deshtim .
Rritu ti mesohu te pranosh te verteten ?Leri k’to me mua ti dhe rritu e behu burre .?
Ok i ke then fiks sic doja ta thosha dhe un,,pa fakte thjesht me pervoj ???Ah more mjeran qe besoni ne SPAK. Ketu ne Shqiperi, politikanet i kan bo.let prej floriri. Nuk ka burr nene dhe bir ku...e qe t'i ndeshkoj.
Tek nuk u vra qoft dhe nje politikan i lodhur ne 1997, besoni se do i hyje gjemb ne kebm tani?!
Teatri i rradhes.
Po thell thell sjan njerez te kqinj as ato ?duhet me u tregu si eshte punaSa shume durime paske pasur qe e zgjat me njerez qe nuk te kuptoj hiç.
Zana, per keta nese SPAK nuk e pastron vendin nga krimi qysh vitin e pare, madje ende pa u krijuar institucionet e tjera mbeshtetese, atehere keta e deklarojn te vdekur reformen ne drejtesi. Eshte argument absurd per te ushqyer idene helmuese se Shqiperia nuk behet.
Dhe pastaj kur u thua "une kam shpres se do behet", thone "pse nuk vjen ne Shqiperi". A thua se prova e te ardhmes se Shqiperise varet te vendimi im ose joti per tu kthyer ne Shqiperi. Mendje te djallezuara vetem per te perhapur vrer dhe pesimizem.
Vitin e shkuar nje kolegu im ne inxhinjeri e la punen ketu ne Angli dhe iku ne Zvicer, sepse i ofruan rroge shume me te larte. Por askush nuk e merr ate shembull emigrimi si argument se Anglia nuk ka te ardhme.
Helm dhe vrer kudo, nga rrjetet sociale me profile fallco e deri te analistet e flliqur servila te Berishes qe bejn si te paanshem por kuptohen qe kane interesa te caktuara.
Rritu ti mesohu te pranosh te verteten ?