• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Falenderojm njeri tjetrin.

Peperina

Banned
LV
0

Doja te falenderoj te gjithe ata ato qe me falin te qeshura , acarime, thumbime , pickime , dashuri ? pse jo dhe lot.? Kto te fundit jan te larmishme kushdo e gjen veten ne to .
Sidoqoft faleminderit qe jeni prezente ne rrugetimin tim virtuel.
AF047A57-773A-48FB-8380-1702BFB29D24.jpeg

Faleminderit ? ?
Radha juaj .

Faleminderit për të gjith ata qe thon që godas në të gjitha temat dhe tregoj realitetin dhe pastaj thontqe jan te pakuptimta. Faleminderit që më tregoni çdo dit hipokrizinë tuaj.

@Anonymous
Shum faleminderit qe ma ploteson cdo kerkes . Faleminderit qe ndan cdo gje me mua
Faleminderit per besimin
Faleminderit qe je kaq i drejteperdrejte kur me sheh gabim e me hap syt .
Faleminderit qe mi ben nervat kacurrel kur te kap 5 minutshi.
Faleminderit qe je i vërtete e origjinal .

@Lawyergirl faleminderit qe je si rreze dielli. Nuk kam shume kohe qe te njoh po per aq sa te njoh me jep nje ndjenje embelsie qe me shko drejt e ne shpirt .
te kam shume per zemer ??????

• Super Dashuri
Reactions: Mia
@Klodii faleminderit qe je aq i mire me mua . Ve re kur hy ne forum réaction-e te tua ha ha , ?, ? e me jep buzeqeshje . Si te jap un ty te qeshura ty te dhent zoti vetem te mirât e kesaj bote.
Je njeri shume pozitiv. I embêl , romantik kur duhet , ke Nje pozitivitet dhe nje qetesi ne harmoni me zgjuarsin qe te ben tu aq te kendshem ne syt e mi e kjo me ben te te dua cdo dite e me shume . Respecti per ty shtohet dhe deshira per tê te patur cdo dite e me shume ne rrugetimin e jetes time . Falenderoj Zotin qe ka krijuar njerez si ty me shpirt kaq te bukur se imazhin nuk ta njoh ama ai qe un kam krijuar Eshte teper i bukur . Nuk mbarojne fjalet qe mund te hedh per ty Por po e mbyll me kaq per sot e bindur qe nuk do pendohem kurre .
Te kam shume ♥️ O ⭐️ I embêl ????????????????♥️♥️♥️???? faleminderit qe je ber pjes e jetes time ???????

Faleminderit Zot qe nder shqisat si Qenie Humane me dhe intuiten ate me te forten. Faleminderit qe me hap syt gjithmone te mos jem pjes e lojrave si ne realitet dhe virtualitet.

Faleminderit dhe ju pak miq qe jeni ktu per tme qendruar prane e me hap syt per gjera qe si di.

Faleminderit ju prinderve te mi qe me keni rrit me dashuri e miresi e sidomos me keni kultivuar besimin ne vetevete qe femije . Me keni dhen mundesin te kam kte karakter e te mos jem materialiste . Dhe e fundit mos me shohin si objekt sepse jo cdo gje arrihet me lek.

Faleminderit Zot qe me bere kjo qe jam . Ajo femer qe i ka idete teper te qarta e kembet te ngulura fort ne toke.
Ajo qe te co ne te semes (pa menduar dy hère )per dinjitet.

‘Thjeshte Faleminderit.

Ju falenderoj ne radhe te pare te gjithe/ave
qe se rrun njeri per mua
a jam gjalle a kam vdek :)

te tjerat ska problem :)

Back
Lartë