Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tashi do e qajsh ti jeten sic paske bo nijet?Per te shijuar jeten.
Ca jan nijet moj?Tashi do e qajsh ti jeten sic paske bo nijet?
Si me te than se.. sdi moj i vjen kur vendos me bo dicka se kthen mo nijet i themi ka naCa jan nijet moj?
E shkreta une sen spo kuptoj ?Si me te than se.. sdi moj i vjen kur vendos me bo dicka se kthen mo nijet i themi ka na
As un ?E shkreta une sen spo kuptoj ?
Ja kshu merremi vesh une ti, qeshim kot e sen smarrim vesh ?As un ?
Qa halli kena vavava sna e din askush??Ja kshu merremi vesh une ti, qeshim kot e sen smarrim vesh ?
Sa te veshtire e paska pas me ma shpjegu jana ?
Oh rrofsh tet kemi me te gjata ty he, @Claa jam sill asaj rruge e sheh haha
U kenaqem e kurr su gezumQa halli kena vavava sna e din askush??
po po me te gjata se ftohte tani ?Oh rrofsh tet kemi me te gjata ty he, @Claa jam sill asaj rruge e sheh haha
Sa e veshtire paska qen e sdije ta thoje ?Oh rrofsh tet kemi me te gjata ty he, @Claa jam sill asaj rruge e sheh haha
Ti si shoqe mos me shty me te shpjegu ne mengjes se e knaqi kejt prit do vite kur te kthjellem jam me e qart ather ??Sa e veshtire paska qen e sdije ta thoje ?
Ne fakt ske faj, se un i kap pak me vones fjalet kot me u lodh me mu ?Ti si shoqe mos me shty me te shpjegu ne mengjes se e knaqi kejt prit do vite kur te kthjellem jam me e qart ather ??
Epo skan thene kot, nje kaffe me shoqet eshte terapia me e mire. ... shijo cdo moment 'shtrige'Te dale e pi nji kafe me shoqerine ??
Si pushim qe jena, sa bukur tingellon pushim???
???Epo skan thene kot, nje kaffe me shoqet eshte terapia me e mire. ... shijo cdo moment 'shtrige'![]()