• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Endrra virtuale

MrCool

Ekspert i Peshkut & Midhjes
ANETAR ✓
LV
0

Njatjeta te nderuar/a forumist/e

Isha duke pire kafe dhe u futa thelle ne imagjinaten time virtualiste... Gjera qe kam pare, perjetuar.. Dhe nga te gjitha gjerat, dicka me ka ngelur peng..

E kam enderr virtuale te shoh dy gra te kapen per flokesh "virtualisht" per mua.. Pasi te me plotesohet, do pensionohem. ?

Pa me thoni, cila eshte endrra juaj? ?

Njatjeta te nderuar/a forumist/e

Isha duke pire kafe dhe u futa thelle ne imagjinaten time virtualiste... Gjera qe kam pare, perjetuar.. Dhe nga te gjitha gjerat, dicka me ka ngelur peng..

E kam enderr virtuale te shoh dy gra te kapen per flokesh "virtualisht" per mua.. Pasi te me plotesohet, do pensionohem. ?

Pa me thoni, cila eshte endrra juaj? ?
Hahahahahahahah lenc nam lenc :p

Ahahahahahahhaha burazer je totalisht crazy ??

Ondrra jan te shkretat bojn vaki dalin.? per ta thon se them se do haj ban 60 vite qe mkan ngelur ???????

U jalla, edhe Zoti s'te denon per endrrat.. Shkrepi shaqe ??

Back
Lartë