• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ekziston Miqesija mes mashkullit dhe femrës ?

Hmmm. Dilematike per nje pergjigje...do thoja pjo

Une them edhe Po edhe jo dorina . Egziston né fillim kur nuk njifen me njeri tjetrin Por me pas shuhet e kthehet né dashuri apo gaboj .

Une them edhe Po edhe jo dorina . Egziston né fillim kur nuk njifen me njeri tjetrin Por me pas shuhet e kthehet né dashuri apo gaboj .

Ndaj u pergjigja P J O

Çështja është që teorinë të gjithë e qajnë me lot, dhe pasqyrohen miqtë më idealë në botë, por kur vjen puna tek praktika, detyrimisht do të lindë mundësia e xhelozisë, e shoqëruar ndoshta edhe me histeri sipas tipit. Kjo është në natyrën njerëzore, si mashkullore apo femërore: me pak fjalë, ndjenja e territorit, që është brumosur instiktivisht edhe tek kafshët.

Ku ka sinqeritet ka shoqeri te vertete

Egziston vec nese njeri prej tyre eshte homoseksual!
Te gjith shoket qe i kam pasur tamam Shokë dmth kam ndejt rehat dhe kurr sme kan ngacmuar kan qen pasiva te klasit pare, dmth me Femer se une :D:p

Sigurisht qe egziston :) ato qe mendoje dhe thojne te kunderten jan thjesht njerz qe nuk dijn te perzgjedhin njerzit ;) !!

Miqesija me dashurin vec nje fije peri qe i ndan, Miqesija kthehet né dashuri Por dashurija kurr né miqesi

Nga experienca personale, egziston edhe eshte me e paster se shoqeria midis gjinise se njejte. Ashtu sic lexova edhe me lart, nese ka sinqeritet edhe pasterti nga te dyja palet, ka dhe miqesi :)

Ne pergjithsi meshkujt e duan shoqerine e nje femre dhe ne shum raste kerkojne akoma me shum se nje shoqeri.
Kurse femrat jan te ndara.
Ka femra qe preferojne me shum shoqeri meshkujsh sesa femre, po ka dhe femra qe kan prioritete te tjera ne jete sesa shoqeria me nje mashkull.

Megjithse shoqeria permbledh shum gjera esht teme e madhe. Un citova dicka shum te vogel dhe te shpejte :)

po ekziston .une kam shume miq meshkuj..ekziston kur behet e qarte qe me njeri tjetrin smund te ket asgje vec shoqeris...por......ka raste qe shoku i mire nund te behet pjese e zemres tane..

po ekziston .une kam shume miq meshkuj..ekziston kur behet e qarte qe me njeri tjetrin smund te ket asgje vec shoqeris...por......ka raste qe shoku i mire nund te behet pjese e zemres tane..
ke shmm t drejt

Back
Lartë