Ju jeni ????????????Jam fatlume une për atë që më çiftoi @Plusbellelavie ??
a do tju ve perjetesisht ? Po ti @Klodii ? ????
p.s merrni shembull ju tjeret .??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ju jeni ????????????Jam fatlume une për atë që më çiftoi @Plusbellelavie ??
e kam len me ruspie ne pv???????????
Qeka si @Llaqi neper pm. Jazeeekkkkkk. ?e kam len me ruspie ne pv???????????
per ile?????????Qeka si @Llaqi neper pm. Jazeeekkkkkk. ?
Do i varim mes forumit ???
?????????????? me lottttper ile?????????
???????????? qesh shpirt se jeta boll lot na ka dhen?????????????? me lotttt
Faleminderit xhan ?Ju jeni ????????????E un ju dua shumeeeee .
a do tju ve perjetesisht ? Po ti @Klodii ? ????
p.s merrni shembull ju tjeret .??
????????? na plasi ne se nuk na dunOhhhh sa tashuri qe paska ktu
Ne te shketet mazalla se na do njeri ?
Te isha mashkull do ndjehesha me fat te isha robi yt. ?Faleminderit xhan ?
Do ishte nder për mua ?️ por një shpirt si i tij është mëkat të robërohet vetëm nga një femër
![]()
Medet o medet mjer ai ??????????????????? me lotttt
Ashtu thom dhe un . Matet i shkreti me bo hmmmm ne tema e me ja lyp ndonjeheres halli ska . Bo cbo ja lyp pm . Ja qaj hallen .???Medet o medet mjer ai ?????
Të du edhe un ty, njëjt edhe sikur të ishe mashkullTe isha mashkull do ndjehesha me fat te isha robi yt. ?
me fal eee po se mbajta dot . ?
Te du! ?
@Klodii kurse ty ta haj![]()
e ti e ti po bere keshty se aty ku dhemb ju??????????????Medet o medet mjer ai ?????
qyqja I shkojn vet mii pa I bo hemmmmmmmmmmmmm fare ai??????????Ashtu thom dhe un . Matet i shkreti me bo hmmmm ne tema e me ja lyp ndonjeheres halli ska . Bo cbo ja lyp pm . Ja qaj hallen .???
Per pak e lexova qe i shkojn pa bo hemm. Thash Cne ..ai ai burre me i lan radhe me l shku ruspiet vête. ?????qyqja I shkojn vet mii pa I bo hemmmmmmmmmmmmm fare ai??????????
????????????????????? lexova gje tj???? ashtu bo ka vet ai mi??????????????????Per pak e lexova qe i shkojn pa bo hemm. Thash Cne ..ai ai burre me i lan radhe me l shku ruspiet vête. ?????
Do ngelim n'der kshtu sic kemi fillu HAHHAHA