• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ej, kam dicka per te te thene...

titan

12345678987654321
ANETAR ✓
LV
0

mesazhe / pershendetje casti, me ze...

Pershendetja ime...

P.s @molecule pse si boj dot upload direkt nga tel ne forum videot?! Car formati suportohet?

mp4, ogm, webm dhe mov

Last edited by a moderator:
  • Pëlqej
Reactions: Tip
U duket budalliku me i madh kur dy te njohur behen te panjohur komplet e prape sec i ka nje mize brenda shpirtit?!

Te dashura femra mos u beni marioneta e askujt:D
Postoni ate c'ka ju ndjen zemra,mos pyesni as majtas e as djathtas per postimet e juaja :):)
Mos e beni kte forum te ndyre sic keni bere forumet e tjera :):)

9e972bb594c516761eb3cd8fa4015d62.jpg

Femrat e bukura nuk jane ne kafene,apo ne diskoteka.
Femrat e tilla i keni ne biblioteka. ???

Asgjë dhe askujt.

Çohu dhe nise ditën mbarë.
Mos qendro në hije,pasi në ktë mënyrë do humbasesh shum.

Kisha per ti thene dicka dikujt ketu po eshte femer e skam nerva ti bej replike se e di qe do e mari me shume veshtiresi

Kam nerva me une, me dolen thinjat.
Imagjino as per tu rruar skam nerva jam ber si prift le te merem me keto :p

Back
Lartë