• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ej, kam dicka per te te thene...

Hey mamush ME FAL!!!!
Me fal nese te merzis,me fal nese gaboj,me fal nese nuk te bindem vetem me fal te lutem.
Hey mamush TE DUA SHUME SHUME SHUME!!!!
Je arsyeja e pare qe jetoj,marr fryme,je motivi jetes time,je shume shume e shtrejte per mua.

Hey BA!!!
Je heroi im.
ME MUNGON SHUME SHUME!!!!

Hey VELLA!
Duhet te ndryshosh qe te lidhemi me shume me njeri-tjetrin.
Te pakten dhe pse larg mos ta harrojme dhe te ndihemi afer njeri-tjetrit.

Hey MOTER!!
Binjakja ime!Kjo fjale do te thote shume apo jo...
Pa pranine tende nuk e mendoj ndonjehere veten time,pasi ndjej sikur me mungon nje pjese e imja.

Hey e vogla MBESA IME!
Mezi pres te vish,te te mbaj ne krahet e mi,te perqafoj fort dhe te kujdesem per ty.

Hey TI!
Ti qe hyre papritur ne jeten time dhe u fute thelle ne zemren time.
Ti qe je prane meje cdo moment.
Dua te them qe TE KAM ZEMER DHE FALEMINDERIT!!!
Nuk do te le asnihere vetem dhe do jem me ty cdo moment.

Hey MA,BA,VELLA,MOTER,MBESE DHE TI

JU DUA JASHTEZAKONISHT SHUME,SHUME!!!! ♥️

+9

Na shkrive tani fare me kte komentin ??

+10

Do ma acarosh nervin e shoh?‍♀️

Kam shume per te thene, por nuk thuhet thjesht me te thene....eshte aq shume sa nuk thuhet dot.

Back
Lartë