• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E vetmja banesë në të gjithë ishullin, ja ku ndodhet shtëpia më e vetmuar në botë dhe kush banon në të

...

Kontributor
LV
0

E vetmja banesë në të gjithë ishullin, ja ku ndodhet shtëpia më e vetmuar në botë dhe kush banon në të​

auto_island-thumb-wikimedia-828x4281608560662-1-905x395.jpg

Në Islandë ekziston një ishull i vogël i quajtur Elliaey, ku është e ndërtuar një shtëpi e vogël, e cila është cilësuar si shtëpia më e vetuar në botë.
Disa ngritën teori se ajo i përkiste këngëtares Bjork, të tjerë mendonin se ishte shtëpia e një miliarderi misterioz.

E vërteta është se ajo i takon shoqatës së gjuetarëve, që e shfrytëzojnë atë kur gjuajnë zogj deti.

Për të arritur te kjo shtëpi, së pari duhet udhëtuar me aeroplan ose traget deri në Heimae, që është ishulli më i madh, ku edhe duhet të merrni një barkë me qera.

212322.jpg212323.jpgshtepia-vetmuar-8776.jpgshtepia2.jpg

Last edited:
Ktu boke dathuri ku te doj kokrra e qefit se spaska rob me tpa?
Ohhh ca qefi bohet ne lendine?

• Kiss
Reactions: ...
Back
Lartë