• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E Sheh Dot Veten Ne Krah Te Partnerit/es Pas 10 Vjetesh??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Duke par mardhenien ton deri ketu ku jemi mendoj se do te doja te ishte keshtu,e shoh veten nje perjetesi me te.☺️☺️

Nuk e shoh veten ;)
Ai ka dëshirë martesë,kurse unë joo.
Preferoj me mire të bashkjetoj 5-6vite sesa të kem martes të deshtuar.
Martesa e mbyt dashurinë.

nuk e di, nuk bej plane afate gjate....
mundohem te jetoj sote dhe tani.

Jo c'ne!

Nga koha qe me la njera nga Kopenhagen :( ,e pse njiheshim prej vitesh (ma beri zemren thember kembe),e akoma se rimarr dot veten.

Te gjitha ato qe kam njohur,si reference edhe epiqender mbaj ate te Kopenhagenit,por sapo njihem mire (nuk i ngjasojne).

Jam ne kerkim te sozise se saj akoma. :rolleyes:

Back
Lartë