• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E rendesishme...!!

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Te dashur miq:

Cfare do mendonit ju,kur ish i/e dashura
Ju thot se u lidh me ju,vetem se ndiheshe i vetem?

Une mendoj se ndoshta cdo njeri e kalon nje situat te tille,rendesi ka se si e perballon:

E rendesishme eshte te mos jesh vetem!
Te te duan!
Te kesh dike qe te te boj te ndjehesh mire.

Last edited:
Me mire pranoja nje shpulle nga ty @Anabela sesa tme puthin ishi (pavarsisht se dora e djatht sme ka tradhetuar asnjehere te tradh zinxhirin ketu ne spikiatri?)

E rendesishme eshte mos perballesh me "djallin"
Me drogaxhinj, bixhozxhinj, mashtrues, a ku di une tjeter!
Sepse ata dine ti nuhasin mire zemrat e mira, qe te mund ti perdorin per interesat e tyre!
Se asgje nuk eshte e shtruar me petale trendafilash!
Me mire te plotesosh nje vetmi, se sa te kuptosh se ke dashuruar nje djall me pamjen e nje engjelli?

Last edited:
E rendesishme eshte mos perballesh me "djallin"
Me drogaxhinj, bixhozxhinj, mashtrues, a ku di une tjeter!
Sepse ata dine ti nuhasin mire zemrat e mira, qe te mund ti perdorin per interesat e tyre!
Se asgje nuk eshte e shtruar me petale trendafilash!
Me mire te plotesosh nje vetmj, se sa te kuptosh se ke dashuruar nje djall me pamjen e nje engjelli?
Dhe une kete mendim kam. Flm @aloe

Nuk do ti besoja. Sado qe mund te kete te tilla raste, femrat shpesh here japin arsye te ndryshme, vetem e vetem qe te mos e pranojne se tkane dashur apo te duan akoma.
Nganjehere disa ndjenja te dashurise jane aq te kjarta si loti, sikur hena e plote, sikur rrezet e diellit pa pengese fare saqe eshte qesharake te thuhet ne fund arsyeja ne fjale.

Te dashur miq:

Cfare do mendonit ju,kur ish i/e dashura
Ju thot se u lidh me ju,vetem se ndiheshe i vetem?

Une mendoj se ndoshta cdo njeri e kalon nje situat te tille,rendesi ka se si e perballon:

E rendesishme eshte te mos jesh vetem!
Te te duan!
Te kesh dike qe te te boj te ndjehesh mire.
Se kuptoj qarte.
Pyetja eshte ti themi kembes dore apo??
Cfare eshte kjo u lidha me ty se ndihesha vetem,,un nje lidhje e konceptoj qe ndodh per shkak ndjenjash pavarsisht pengesave apo ecuris,dhe me duket e shemtuar te kesh pran vetes nje njeri qe nuk te kthen dot te njejtat ndjenja.

Back
Lartë