Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Erdha ju mqani hallet per qunat qe jua kan nxi jeten un qaj hallet per gocat qe sma varrn kurre.??
Un skam ankesa ???Erdha ju mqani hallet per qunat qe jua kan nxi jeten un qaj hallet per gocat qe sma varrn kurre.??
Si e hoqe ? Tu as remplacé avec qoi ???Jak Jak STOP'ed tani e 4 vite gati Yeeeeeeeeeeeah
po ku te tregon gje ai mojSi e hoqe ? Tu as remplacé avec qoi ???
Nuk besoj se je pa ankesa jo...po boj sikur po tbesoj!Un skam ankesa ???
Po ti Pse ? ?
Ne momentin qe i thu kokes stop atehere e ndalon e cigarenSi e hoqe ? Tu as remplacé avec qoi ???
Du ta heq e spo e bej dot e kam seriozishtpo ku te tregon gje ai moj
po pije se ske ca ben
Ihaaa nga dahoni e cove ke dashnia a thu kan lidhje bashke .Nuk besoj se je pa ankesa jo...po boj sikur po tbesoj!
Pastaj te tjere duam, te tjere na duan, me te tjere perfundojme.
Ahuuuu ti e paske nterezi o goc cmerem dhe une me ty.?Du ta heq e spo e bej dot e kam seriozisht
Tregon ai tregon
Ihaaa nga dahoni e cove ke dashnia a thu kan lidhje bashke .
un i kam tgjitha ça me duhet![]()
Ok thirrem kur te duash me e djeg e me qa hallet ???Ahuuuu ti e paske nterezi o goc cmerem dhe une me ty.?![]()
Sorry po skam halle per tqajt me ty hec e gjin shoket?Ok thirrem kur te duash me e djeg e me qa hallet ???
po ska ca tregon aiDu ta heq e spo e bej dot e kam seriozisht
Tregon ai tregon