• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E ndjek ndokush emisjonin "Perputhen" ne top-channel, çfare mendoni?

Injorance pa kufij nga te gjith pervec arian konomi dhe elvisit , tjeret jan injorante pa kufi !

Amon qe ta thuash qe mevlani esht i zgjuar me vjen keq qe e degjoj nga ty sinqerisht ? nejse mendimi jot , por mevlani esht me injoranti aty ta them me siguri nese e ndjek duhet ta kuptosh injorancen e atij se sdo shum mend !
Se ndjek jo,rralle
?cke me mevlanin iher
Mend sja kam pa di vec o kavajs?

Kur te kapen prej flokesh me lajmeroni ta shof dhe une ?

Kur te kapen prej flokesh me lajmeroni ta shof dhe une ?
Une sapo pashe disa sekuenca,dhe menjehere mu kujtua femijeria dhe shtepia ime. Vetem ne shtepine time ulerisnin keshtu,kurse ne lagje asokohe kishte qetesi . Tash po shoh se qenka cmend gjithe "lagjja". O perendi,cfare po ndodh me njerezit,perse i ulerasin njeri tjetrit si bisha te egra?

Back
Lartë