• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

E keni me te lehte ti shprehni ndjenjat me fjale apo me vepra

Më të lehtë me vepra, sepse një përqafim apo një puthje flet më shumë se 1 mijë fjalë. Por ka raste kur veprat nuk do e shprehnin të njëjtën si një fjalë e qëlluar, e një teksti muzike apo copë e shkëputur e një poezie.

Më të lehtë me vepra, sepse një përqafim apo një puthje flet më shumë se 1 mijë fjalë. Por ka raste kur veprat nuk do e shprehnin të njëjtën si një fjalë e qëlluar, e një teksti muzike apo copë e shkëputur e një poezie.
Fjala ushqen shpirtin thone???

Para vepres heshtin fjalet

Me vepra se fjalen sot e thua e neser e mer era.

Ma leht o mos mi shpreh hiq ma sigurt,se pastaj ti malltretojn si tdun kshtu ma mir shti ne podrum dhe ri rehat?

Back
Lartë