Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
???Besoja qe gjeta nje mik ktu po e humba . Ne momentin Qe mund ti jepja driten jeshile per te thyer akullin e virtualitetit!
per me shume….?
Te kuptoj!Durimi
Këto ditë sidomos
Mke fitu mu ????Besoja qe gjeta nje mik ktu po e humba . Ne momentin Qe mund ti jepja driten jeshile per te thyer akullin e virtualitetit!
per me shume….?
Jam me fat qe te fitova dhe Pse me pak mundim ????Mke fitu mu ????
Jam me fat qe te fitova dhe Pse me pak mundim ????![]()
? e Drit je ti ??Gjonat e bukura avsh avash vin ???
Besoja qe gjeta nje mik ktu po e humba . Ne momentin Qe mund ti jepja driten jeshile per te thyer akullin e virtualitetit!
per me shume….?
??? ???Kush na qenka ky ? ???
Give us a hint se e gjejme vete ? i gjate I shkurter? Bjond zeshkan ? C’fare makine ka ? A eshte Boss apo punetor llaci? ????? ???
Sja vlen me degjo mu . ????Give us a hint se e gjejme vete ? i gjate I shkurter? Bjond zeshkan ? C’fare makine ka ? A eshte Boss apo punetor llaci? ??
I shkurter ,jevg, fiat ,puntor tulleGive us a hint se e gjejme vete ? i gjate I shkurter? Bjond zeshkan ? C’fare makine ka ? A eshte Boss apo punetor llaci? ??
Nuk merrem me jevgj un .I shkurter ,jevg, fiat ,puntor tulle
Pse cfar kan ata nuk jan njerëz,,racisteNuk merrem me jevgj un .
Per te tjerat skemi aq pretendime njeher qe eshte lek djerse.
Bosse jam vêt