• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Durimi & Padurimi.

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Durimi është aftësia e shtyrje-pritjes, apo acarimi pa u mërzitur ose nervozuar, ose ruajtja e qetësisë kur ballafaqohemi me vështirësi.

Padurimi është ana e kundërt e durimit.

-ja na pershkruani pak kete pjes te karakterit tuaj,si jeni ne situata te caktuara?

A ka mundesi te lutem te sillesh normal?
Faleminderit
Ca esht normal per ty, se nuk tnkof e normal qe nitmal per mu kshu si po flas normal.
Sjellja normal esht tjeter gje
Normalja r dikujt nuk mund te qrtikulohet si normalja ime e normalja jote nuk eshte normale per dike qe e konsideron veten "normal"
Mos me e zgjat shum me normalen o normqle.
Me thuj ca esht normale per ty qe mos bej kontradikte me normalen time e qe normalja ime te jete e se njejtit kut(mizure, peshe)me normalen tende

Ca esht normal per ty, se nuk tnkof e normal qe nitmal per mu kshu si po flas normal.
Sjellja normal esht tjeter gje
Normalja r dikujt nuk mund te qrtikulohet si normalja ime e normalja jote nuk eshte normale per dike qe e konsideron veten "normal"
Mos me e zgjat shum me normalen o normqle.
Me thuj ca esht normale per ty qe mos bej kontradikte me normalen time e qe normalja ime te jete e se njejtit kut(mizure, peshe)me normalen tende
-Normale per mua eshte qe ti te shkruash normalisht ?
-normale per mua eshte te respektosh hapesin e temes perderisa u fute brenda temes dhe ti pergjigjesh temes duke respektuar temen.
-normale per mua eshte qe kur dikush te drejtohet ne menyre njerezore te pergjigjesh ne menyre njerzore pa kaluar cakun njerezor.
-normale per mua eshte qe ne nje ambjent sic eshte edhe forumi te kemi pershtatjen e te gjitha katigorive ne pjes komunikimi pa qen nevoja te zgjojm nga gjumi Ajnshtainin apo Shekspirin ?

-Normale per mua eshte qe ti te shkruash normalisht ?
-normale per mua eshte te respektosh hapesin e temes perderisa u fute brenda temes dhe ti pergjigjesh temes duke respektuar temen.
-normale per mua eshte qe kur dikush te drejtohet ne menyre njerezore te pergjigjesh ne menyre njerzore pa kaluar cakun njerezor.
-normale per mua eshte qe ne nje ambjent sic eshte edhe forumi te kemi pershtatjen e te gjitha katigorive ne pjes komunikimi pa qen nevoja te zgjojm nga gjumi Ajnshtainin apo Shekspirin ?
Pirdh e minjone pirdh
Se te respektoj te kom kthy pergjigje!(ene pse snjifena)
Ketu sjemi per ti kref Egon cdo lloj kunadheje e peshkaqeni qe rendom na rastis te kthejm pergjigje per edukate!
Ke v

Wallahi cdohere e kam thene, edhe durimi ka durim. Andaj mendoj se ky virtyt duhet te ushqehet qe te jete efikas apo aktiv.

Back
Lartë