Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo ujku vjeter duhet tprije tufen![]()
Jam emigrant sna le rama me votu onlinePo voto pra meqe je kunder
Jam emigrant sna le rama me votu online
Un e kam fobi kristaqin mos mpersekuto plakunDhe une emigrante jam po votova kur hapa temen ....kjo eshte teme e forumit jo e Rames ????
Te vjedhi prapPo ca i duhet amon ?![]()
Mori fund ai ?Te vjedhi prap
Me kte padi qe beri, ja futi dyfish vetes.Ujku i vjeter sapo beri levizjen e radhes.
Paditi ne nje gjykate ne Paris, sekretarin amerikan te shtetit, Antony Blinken, per shpifje.
Po do fusin na nji ne burg lol se do hapin negociata ish kryeministrat e han gjithmon??Me kte padi qe beri, ja futi dyfish vetes.
Veprimi dhe vendimi Amerikan eshte i miremenduar, jo emocjonal aty per aty. Amerikanet jane pergatitur edhe per padine qe beri babagjyshi, deri ne planin dhe piken ZH. Uroj te behet nje koke turku duke e prangos dhe sekuestrim pasurie. Te shohim...
Ashtu mendoj dhe une, minimalishte njeri do e haj burgun, Meta, Vasili, Berisha, apo Fatmir Mehdiu...Po do fusin na nji ne burg lol se do hapin negociata ish kryeministrat e han gjithmon??
?Shok ai vetem sa po i pershpejton fundin vetes(pritet t'i hapet proces penal) duke u "kapur" me Ministrin Amerikan! Nese SHBA te fut ne "rreth te kuq", ke marre fund!Ujku i vjeter sapo beri levizjen e radhes.
Paditi ne nje gjykate ne Paris, sekretarin amerikan te shtetit, Antony Blinken, per shpifje.
Ja ky i fundit 1 fakir i pa demshem e ben 1 vit ai per gerdecin ?se ata cunat qe blinin armet ne amerik kan bere burgAshtu mendoj dhe une, minimalishte njeri do e haj burgun, Meta, Vasili, Berisha, apo Fatmir Mehdiu...